Deco

H&M Home haalt inspiratie bij Poppy Delevingne thuis in West-London

H&M Home haalt de mosterd bij Poppy Delevingne thuis in West-London voor hun nieuwe accessoire collectie voor dit najaar.
Reading time 1 minutes
© H&M

Voor de nieuwste campagne voor dit najaar heeft de Zweedse kleding en woonaccessoires fabrikant Poppy Delevingne gestrikt als boegbeeld en inspiratie. Het Britse model en actrice heeft oog voor mooie interieurs. Op vraag van H&M Home heeft ze de deuren van haar prachtige huis in West-Londen geopend.

Welkom in het chique en lichte huis van Poppy Delevingne. Elke ruimte is prachtig ingericht, met veel aandacht voor detail, en draagt duidelijk de stempel van zijn creatieve en kleurrijke eigenaar. Poppy haalt veel inspiratie uit haar reizen. Haar huis is eclectisch, luxueus en bubbly. Vintage meubels, luxueuze fluwelen gordijnen en behang met eigenzinnige prints gaan perfect samen in deze spectaculaire woning.

Voor de campagne "At Home With Poppy Delevingne" haalde Poppy dus inspiratie uit eigen huis. De collectie bestaat uit accessoires voor de keuken, slaapkamer, woonkamer en badkamer. Haar eclectische smaak vinden we duidelijk terug in elementen zoals groene marmer, gouden messing en fluwelen accenten. De nieuwe collectie 'A Home with Poppy Delevingne' is vanaf deze week beschikbaar in H&M Home winkels en via de website.

/
"Een huis gaat over het omringen van jezelf met dingen waarvan je houdt. Voor deze collectie heb ik talrijke items gevonden om verliefd op te worden."
© H&M

Lees ook

Aanbevolen voor jou