Deco

H&M Home lanceert eerste designcollab met eclectische Jonathan Adler

Alles wat je moet weten over de eerste designcollab van H&M Home. Een tip van de sluier: het is allesbehalve minimalistisch
Reading time 2 minutes
Jonathan Adler x H&M home

Bij H&M ligt vandaag de allereerste designercollab voor H&M Home in de winkel, de interieur afdeling van het Zweedse merk. De Amerikaan Jonathan Adler heeft een decoratieve collectie ontworpen die allesbehalve minimalistisch is. 

De collectie bestaat uit een brede waaier van gedurfde en excentrieke deco objecten zoals sculpturen, vazen, schalen en opbergdozen, maar ook mokken, kaarsen, kussens en een deken. Met felle kleuren, levendige patronen en gedurfde accenten is dit een samenwerking die ons zin heeft om glamoureus te leven in een eclectisch interieur.

1573725683945817 fff
1573725693619186 hmgoepprod
Je huis zou je moeten weerspiegelen als je meest excentrieke, glamoureuze en gelukkige kant.
1573725705773525 ffffffff

De Amerikaan Jonathan Adler is een creatieve manusje van alles: van pottenbakker tot ontwerper en zelfs auteur. Hij startte zijn eigen interieurmerk in 1993 in New York City en valt op door zijn moderne, excentrieke ontwerpen en stijl. Het DNA van zijn merk ligt ten grondslag aan alles wat Jonathan ontwerpt: "Wij geloven dat kleuren niet met elkaar kunnen botsen", "Wij vinden minimalisme een zonde" en vooral: "Als je erfgenamen er niet om willen vechten, halen we het niet." Je hoort het al, humor is een belangrijk aspect in Adler's ontwerpen, waarbij hij er continu naar streeft om leefbare interieurs te ontwerpen die het verlengde zijn van je persoonlijkheid. Verder zweert hij bij één absolute regel op vlak van interieurontwerp: Als je ervan houdt, dan werkt het.

Jonathan Adler is zelf verrukt over de samenwerking met de Zweedse kledij- en interieurgigant: "Het was een droom om met H&M Home te werken. Ik hoop dat mensen evenveel plezier aan de collectie beleven als ik aan het ontwerpen ervan". Wij beamen het, een collectie om vrolijk van te worden! De campagnebeelden zijn trouwens gemaakt in Adler’s inspirationele huis in New York City.

Hieronder vind je alle items uit de Jonathan Adler x H&M Home collectie. Deze collectie is beschikbaar in geselecteerde winkels en online op hm.com op 14 november.

/

Lees ook

Aanbevolen voor jou