Deco

Bang & Olufsen x Saint Laurent : haute couture sound

Om de opening van haar Rive Droite concept stores in Parijs en Los Angeles te vieren, heeft modehuis Saint Laurent samen met de Deense premium audioproducent Bang & Olufsen een set speciaal vervaardigde luidsprekers ontworpen. De Beoplay A9- en A1-luidsprekers bulken van de esthetiek en uiteraard premium geluidskwaliteit.
Reading time 1 minutes

Om de opening van haar Rive Droite concept stores in Parijs en Los Angeles te vieren, heeft modehuis Saint Laurent samen met de Deense premium audioproducent Bang & Olufsen een set speciaal vervaardigde luidsprekers ontworpen. De Beoplay A9- en A1-luidsprekers kregen een nieuw jasje in een minimalistisch, expressief kleurenontwerp. Zowel de krachtige spraakgestuurde als de ultradraagbare Bluetooth-ingeschakelde luidsprekers kregen een make-over die werd gedefinieerd door rijk zwart geanodiseerd aluminium met gegraveerde Saint Laurent-logo's. De limited edition die is onstaan uit deze collab moet de gemeenschappelijke stijlkenmerken van de twee merken als tijdloos ontwerp, ongeëvenaard vakmanschap en uitgepuurde estethiek in de kijker zetten.  

 

1563538206789768 48131005717 32ac4bbac2 k 1024x768

Het partnership resulteert in een unieke combinatie van innovatie en luxueuze elegantie. Beide limited edition speakers (waarvan het draagbare exemplaar - de Beoplay A1 -  alvast perfect is om je zomervakantie stijlvol mee op te leuken) zijn exclusief verkrijgbaar bij Saint Laurent Rive Droite in Parijs, Los Angeles en online te bestellen op YSL.COM/RIVEDROITE

Lees ook

Aanbevolen voor jou