Art & Culture

Wist jij deze onverwachte dingen al over de nieuwe Sex and the City?

Verrassingen en meer nieuws van "And Just Like That", de terugkeer van Sex and the City!
Reading time 2 minutes

Nu de foto's uit de begindagen van de opnames van "And Just Like That", de revival van Sex and the City aan belang winnen, wordt het bijna onmogelijk om de nieuwsgierigheid naar de nieuwe afleveringen van de tv-serie te bedwingen. Naast de verrassing van het ontbreken van Samantha Jones en de terugkeer van Mr. Big, zorgt het zien van Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon ervoor dat we kunnen wachten op momenten van groot fashionisme, leuke gesprekken en zinnen die nieuwe slogans zullen worden. Onder het recente nieuws zijn sommige nogal onverwacht.

Carrie heeft haar klassieke Manolos ingeruild

In de loop van 6 seizoenen van Sex and the City is Carrie Bradshaw een loyaal personage geworden voor sommige merken en onderdelen. Als uitgesproken liefhebber van schoenen was de schrijfster een fervent fan van de Manolo Blahnik-modellen - die ze constant in haar producties gebruikte. Geen wonder dat het zien van de eerste foto's van het personage met schoenen van andere ontwerpers de aandacht van het publiek trok. Onder de door Bradshaw gekozen modellen bevinden zich merken als Céline en Saint Laurent.

De cast heeft nieuwe personages

Na het vertrek van Samantha en de geruchten dat de productie een meer diverse cast zou brengen, lijkt het erop dat deze weddenschap werkelijkheid is geworden en hebben drie nieuwe personages zich bij hun almachtige vrienden gevoegd. Welkom, Nicole Ari Parker, Sarita Choudhury en Karen Pittman!

 

Volgens The Hollywood Reporter zal Sarita een succesvolle makelaar spelen, Nicole een documentairemaker en moeder van drie kinderen, terwijl Karen een professor zal spelen aan de prestigieuze rechtenfaculteit van Columbia. Krachtig, niet?

1626874371802645 gettyimages 1328588315
Nicole Ari Parker (Foto: Getty Images)

Charlotte krijgt nog een hond

Herinner je je Charlotte's schattige hondje, Elizabeth Taylor? Ze zal niet aanwezig zijn in "And Just Like That"... Het is nog niet bekend gemaakt wat er met de puppy is gebeurd, maar op nieuwe foto's uit de productieset is het personage te zien wandelen met een andere hond, dit keer een Franse bulldog. Gaan we de reden hiervoor ontdekken tijdens de afleveringen?

1626874372059814 gettyimages 1233969075
1626874372304622 1626391108788430 gettyimages 1328705567

Lees ook

Aanbevolen voor jou