Art & Culture

Topmodel Carla Bruni maakt een muzikale comeback in quarantaine

Zangeres en voormalig topmodel Carla Bruni zat niet stil tijdens de quarantaine. Ze nam een volledig nieuw album op in haar studio in Parijs, wat meteen haar muzikale comeback inluidt.
Reading time 2 minutes
Foto: Divulgação/Bulgari

Degenen die een groot deel van de quarantaine thuis hebben doorgebracht, hebben misschien een aantal grootse beloften gedaan over hoe ze het beste uit de situatie zouden komen: van het leren van een muziekinstrument, goed kunnen koken, of zelfs het schrijven van hun eerste roman. Wanneer de terugkeer naar de routine echter dichtbij lijkt te komen, is het duidelijk dat slechts weinig van deze grote plannen echt zijn uitgekomen. Tenzij je Carla Bruni heet, die thuis de tijd nam om aan een nieuw album te werken. 

Na een onderbreking van zeven jaar in de muziekindustrie is het icoon weer terug. Bruni nam het album op tijdens de pandemie in een privé studio in de buurt van haar huis in Parijs. Bruni gaf een voorproefje op haar social media. In de geposte video draagt ze een mouwloos Harley Davidson T-shirt, jeans met dierenprint en cowboylaarzen, en ze straalt een casual stijl uit terwijl ze danst en zingt op de geanimeerde dansvloer. Bekijk de video:

Als een van de bekendste supermodellen van de jaren negentig, voordat ze de overstap maakte naar een carrièere als singer-songwriter, trouwde Bruni in 2008 met de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy. Haar vorige album, getiteld Little French Songs, verscheen in april 2013. 

Als een van de hoogtepunten van haar carrière zong ze op de verjaardag van Nelson Mandela en sluit ze samen met modelcollega's Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Helena Christensen en Cindy Crawford het Versace-concert af ter ere van Gianni Versace

Zie enkele hoogtepunten uit haar carrière en de gebeurtenissen van de afgelopen jaren: 

Lees ook

Aanbevolen voor jou