Art & Culture

Shoppen tussen kunst: Nina Minnebo kleurt Maasmechelen Village

Nog tot 1 maart kan je voor één keer genieten van de kleurrijke kunst van Nina Minnebo tijdens een dagje shoppen in Maasmechelen Village. Maak kennis met de 'happy poll' van deze Brusselse kunstenares.
Reading time 1 minutes
Nina Minnebo in haar galerij in Maasmechelen Village

In Maasmechelen Village maakt het grijze februariweer plaats voor een kleurrijke makeover. De Village staat momenteel in teken van 'Let Yourself Glow', een visueel verhaal van levendige kleuren en neonaccenten dat bezoekers meeneemt doorheen de shopping bestemming, dankzij installaties en verrassende fotomomenten. Geheel trouw aan haar missie om Belgische kunst en opkomend talent een platform te bieden, heeft Maasmechelen Village, de Vlaamse kunstenares Nina Minnebo uitgenodigd voor een opmerkelijke samenwerking, die niemand onverschillig laat!

Nina's kunst kan je best omschrijven als een 'happy pill'! Zo heeft Nina het zes meter hoge standbeeld van Manneken Pis voorzien van een nieuw, artsy jasje. De kunstenares heeft ook de VIP lounge van Maasmechelen Village onder handen genomen. Je vindt er haar muurschilderingen en kunstwerken terug, die energie en leven brengen in deze prachtige ruimte, exclusief voor trouwe klanten en VIP gasten.

Om kunst een plaats te geven tijdens het shoppen, zijn Nina’s werken nog tot 1 maart te bewonderen tijdens een indrukwekkende tentoonstelling, die plaatsvindt in het hartje van de Village. Een selectie van haar kunstwerken is er te vinden, naast een indrukwekkende muurschildering, die speciaal werd gecreëerd voor de Gallery space. Gasten kunnen zelfs genieten van een spelletje arty pingpong op de kleurrijke pingpong tafels, speciaal ontworpen door Nina, die zelf liefhebber is.

Lees ook

Aanbevolen voor jou