Art & Culture

Rihanna maakt eindelijk weer muziek: "Believe It" is uit met PartyNextDoor

Riri's laat weer van zich horen! Haar eerste nummer sinds het album 'ANTI' in 2016 is er een in samenwerking met PartyNextDoor. Believe it...or not!
Reading time 1 minutes

Rihanna heeft de laatste tijd niet stil gezeten. Terwijl ze het imperium van haar make-upmerk Fenty Beauty uitbouwde, één van de meest decadente autobiografiën uitbracht, en laatst bijna 5 miljoen euro doneerde voor de strijd tegen het coronavirus, bleek muziek even geen prioriteit voor de Barbadiaanse R&B zangers. Tot nu.

Afgelopen weekend kregen we eindelijk weer de fluweelzachte stem van Riri te horen in een nieuwe release. De Canadese R&B-zanger PartyNextDoor lanceerde namelijk zijn nieuwste album, Partymobile. Het album bestaat uit 15 nummers waaronder "Believe It", het nummer in samenwerking met Rihanna. De ster richtte zich tot Instagram en Twitter om de live release van het album aan te kondigen.

'Let me believe it / Best make me believe it / Believe you won't deceive me', zingt Rihanna in het zeemzoete, catchy nummer van Partynextdoor. Beluister het nummer hier:

Lees ook

Aanbevolen voor jou