Art & Culture

Netflix kondigt tweede seizoen van Belgische reeks ‘Into The Night’ aan

Zat jij ook op het puntje van je stoel bij het eerste seizoen van 'Into The Night'? Dan hebben we goed nieuws: Netflix heeft bevestigd dat er een extra reeks komt van de eerste Belgische Netflix Original, geregisseerd door Belgisch duo Inti Calfat en Dirk Verheye.
Reading time 1 minutes

Op 1 mei 2020 werd de psychologische thriller over een post-apocalyptische gelanceerd. Extra bijzonder was dat het de eerste Belgische Netflix Original-serie is. De eerste zes afleveringen vielen blijkbaar goed in de smaak (dat kan ook niet anders), want er komt een nieuw seizoen! Met dank aan showrunner en uitvoerend producer Jason George (onder andere van The Protector, Narcos) en de Belgische regisseurs Inti Calfat en Dirk VerheyeL'Officiel sprak eerder met het duo over hun Netflix-debuut.

1593519042494308 1588252959347857 1587204703300331 unnamed
© Netflix

In Into The Night wordt om onverklaarbare wijze zonlicht plots dodelijk. Een groepje mensen probeert aan het noodlot te ontsnappen door een vliegtuig te kapen vanuit Zaventem en er de nacht mee in te trekken.

Maker en schrijver Jason George: “De wereldwijde, enthousiaste reacties op Into the Night hebben ons aangenaam verrast. Het is dan ook met veel plezier dat we vandaag het tweede seizoen aankondigen. Het was geweldig om te zien hoe fans van over de hele wereld zich verbonden voelden met de multinationale passagiers en bemanning van BE Airways-vlucht 21. We zijn verheugd om hun reis voort te zetten."

Lees ook

Aanbevolen voor jou