Art & Culture

Kristen Stewart kruipt in de huid van prinses Diana

Kristen Stewart, die we via Twilight hebben leren kennen, gaat Diana spelen in Spencer, de biografiefilm over de in 1997 overleden geliefde Britse prinses.
Reading time 1 minutes

Vanwege de liefde van het Britse volk voor prinses Diana is deze rol niet voor iedere actrice weggelegd. Het wordt gezien als een uitdagende taak, waarbij de rol van Diana door koningshuisfanaten onder de loep wordt genomen en volop bekritiseerd. In het verleden zijn sommige vertolkingen dan ook niet goed ontvangen.

Nu is het de beurt aan Kristen Stewart. We leerden haar kennen via de Twilight-serie, maar ze is door de jaren heen erin geslaagd om het imago van middelbare schoolstudent of zelfs vampier van haar af te schudden. We hebben er in ieder geval vertrouwen in dat Stewart de mysterieuze Diana goed gaat spelen. Het zal de hoofdrol van de film Spencer zijn, die zich niet zozeer zal richten op haar tragische dood in 1997, maar juist op die dagen voor de scheiding van prins CharlesPablo Larrain zit daarbij in de regisseursstoel en de opnames beginnen begin 2021.

Lees ook

Aanbevolen voor jou