Art & Culture

Kies een tarotkaart voor 2022: welke boodschap over liefde wil het universum je sturen?

Zullen je liefdesrelaties opbloeien? Zal je de liefde van je leven vinden dit jaar? Hiervoor heeft L'Officiel 3 tarotkaarten met 3 liefdesboodschappen geselecteerd om aan je te voor te leggen. Het is aan jou om een tarotkaart te kiezen...
Reading time 3 minutes

Ontspan, denk aan de liefde en kies de tarotkaart die jou het meest aantrekt.

1642589682540849 tartokaarten 2022

Kaart 1 - De Hiërofant

1642589806951778 kaart 1

Boodschap: Symboliseert wijsheid en uitbreidende kennis, de Hierophant zegt dat 2022 de tijd voor je is om je liefdesverhaal te verbeteren door de diepte van je ziel en geest uit te breiden. Wie single is, zal gemakkelijk een geschikte partner ontmoeten in gespecialiseerde cursussen, loopbaanseminars of hoogstwaarschijnlijk een kennis die door collega's of andere kennissen aan elkaar is gekoppeld. Voor degenen die al een relatie hebben, wordt dit een jaar waarin jullie samen aan een zinvol project kunnen werken, of je eigen passies kunnen nastreven met de hulp van je 'wederhelft', en kunnen leren om samen te werken. Vertrouw je geliefde, stel nieuwe regels en voorschriften op voor het komende jaar.

Tip: Ook al is de vlam van de liefde dit jaar misschien niet zo fel voor je, of je nu single bent of niet, je kunt nog steeds genieten van de vreugde van de liefde door jezelf toe te staan nieuwe dingen te ervaren, je wereldbeeld diepgaand te verbeteren en meer lief te hebben.

Kaart 2 - De strijdwagen

1642589862496125 kaart 2

Boodschap: Wees klaar voor een nieuwe reis die totaal anders is dan wat je tot nu toe hebt meegemaakt! De wagen voorspelt een langeafstandsreis, een langdurige zakenreis of een geliefde die uit de lucht komt vallen - wat allemaal zeer waarschijnlijk is voor hen die op zoek zijn naar een partner. Bovendien zullen er veel veranderingen in je leven zijn, vooral in je liefdesleven, waardoor je zich flexibel moet aanpassen. Voor degenen die al een relatie hebben, zullen jullie samen een heleboel nieuwe ervaringen opdoen, zoals een romantisch reisje naar jullie favoriete plek, zelfs het uitwerken van een lijst met leuke dingen om samen te doen... Dit wordt het jaar voor jou om je positiviteit te tonen, je ware zelf te ontvouwen - met je zelfverzekerde persoonlijkheid - en vurig na te streven wat je wilt.

Tip: Het leven gaat snel, ga je 'met de stroom mee' of sta je stil? In beide gevallen moet je weten hoe je kunt improviseren naarmate het leven vordert, in relaties of bij nieuwe activiteiten, om niet overweldigd te raken. Er zullen momenten zijn dat je je egoïstisch voelt, maar dit is een manier voor je om de energie te behouden die je nodig hebt om te blijven vechten, feller, voor je idealen.

Kaart 3 - Koningin van Bekers

1642589866155965 kaart 3

Boodschap: Zo diep als de oceaan en grenzeloos, 2022 is het jaar voor jou om deze kant van jezelf te laten zien als Koningin van Bekers. Wees in je relaties een zachtaardig, zorgzaam en begripvol mens, en je zult iemand vinden die je waardeert zoals je dat wenst. Voor koppels zal dit jaar een zachte reis zijn om beiden meer van elkaar te houden, te leren fouten te vergeven en samen nieuwe stappen te zetten. Als er echter momenten zijn waarop je je moe voelt, geef jezelf dan de ruimte, sta jezelf toe om stil te zijn, je verantwoordelijkheden tijdelijk los te laten en je gevoelens frontaal onder ogen te zien - dit vermindert de schade aan je geest en maakt je innerlijke kracht sterker en veerkrachtiger.

Tip: Het leven kent soms onverwachte wendingen, dus laat je emoties niet de overhand krijgen. Leer om van jezelf te geven in een relatie en je zult beloond worden. Zoek een manier om vreugde te vinden, bouw een gezond en stabiel geestelijk leven op met je gezin en geliefden: je zal diep in je ziel kostbare vrede vinden.

Lees ook

Aanbevolen voor jou