Art & Culture

Elvis Romeo speelt debuut rol in Quentin Dupieux's nieuwste film 'Mandibules'

De Brusselse rapper Elvis Romeo is binnenkort ook te zien in de cinema. Hij maakt zijn acteer debuut in Mandibules, de nieuwe film van Quentin Dupieux.
Reading time 1 minutes

Het gaat Elvis Romeo voor de wind. Zijn nummers worden plat gedraaid op de radio en binnenkort is hij ook te zien op het witte doek. De broer van Angèle mag zijn debuut rol spelen in Mandibules. De nieuwste film van niemand minder dan Quentin Dupieux. Dat kondigde de regisseur eerder deze week aan op Instagram. Dupieux, ofwel Mr. Oizo, is vooral bekend van zijn electronummer Flat Beat dat een grote hit werd door de tv-reclame van het denim merk Levi's. Naast muziek maken, regisseert hij dus ook videoclips en films.

Een hele eer dus dat onze landgenoot Elvis Romeo zijn acteer skills mag boven halen voor deze veelbelovende film. Zo treedt de Brusselse rapper ook in de voetsporen van zijn zus Angèle, die onlangs haar stem leende aan het personage Gabby Gabby in Toy Story 4.

Op het lijstje van de casting werden deze klinkende namen al bevestigd: Grégoire Ludig, David Marsais, Adele Exarchopoulos, Bruno Lochet, India Hair. De film Mandibules zou gaan over het avontuur van twee vrienden, beiden niet het grootste licht, die een gigantische vlieg in de koffer van hun auto ontdekken. Een eerder bizarre ontdekking waar ze geld bij ruiken.

Dupieux liet ook vallen op Instagram dat de opnames gepland zijn in de loop van september-oktober dit jaar. Mandibules wordt gerealiseerd door producer Hugo Selignac, die onder meer Pupille, Le Grand Bain en Le Chant du Loup producete. 

Lees ook

Aanbevolen voor jou