Art & Culture

"Don't Look Up": Netflix's nieuwste film strikt de grootste namen van Hollywood

De film "Don't Look Up", geregisseerd door Adam McKay, wordt gegarandeerd een hit. En daar zit een sterrencast van jewelste voor tussen.
Reading time 1 minutes

Na Very Bad Cops, The Big Short: The Break of the Century en Vice, heeft regisseur en scenarioschrijver Adam McKay zojuist een zeer groot project met Netflix getekend. En het klinkt belovend! Waarom? Het streaming platform heeft net de cast onthuld voor de toekomstige sci-fi komedie Don't Look Up, een van de meest indrukwekkende van de afgelopen jaren. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Mery Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Matthew Perry... Hollywood's grootste namen werden gestrikt voor deze langverwachte productie. En dat is nog niet alles. De Amerikaanse regisseur koos ook voor een Frans tintje door niemand minder dan Timothée Chalamet en Tomer Sisley te casten, maar ook twee muziekartiesten, namelijk Ariana Grande en Kid Cudi.

 

De komedie gaat over twee low-level astronomen die een immense mediatour moeten organiseren om de mensheid te waarschuwen voor een naderende asteroïde die de aarde zal gaan vernietigen. Een spannend verhaal met een ongewone plot!

Tags

netflix

Lees ook

Aanbevolen voor jou