Art & Culture

Dit is wat Angèle en Dua Lipa samen van plan zijn...

Angèle en Dua Lipa postten afgelopen weekend dezelfde foto op Instagram... Geen toeval, de twee zijn samen iets groots van plan. En het beloofd 'hot' te worden.
Reading time 1 minutes
© Instagram / @angele_vl

‘I think quelque chose is coming bientôt with Dua Lipa’, schreef Angèle enkele dagen geleden als caption onder een foto op Instagram, poserend met zangeres Dua Lipa. Vandaag is het mysterie bekend gemaakt: op 30 oktober kunnen we "Fever" beluisteren, het nieuwe nummer van Dua Lipa waarop ook onze Brusselse muze Angèle te horen is. Dua Lipa brengt op 6 november haar nieuwste album 'Future Nostalgia' uit in Frankrijk. De plaat werd eind maart gelanceerd tijdens de lockdown, met  een groot succes online en op tal van streamingplatformen. Met de hulp van Angèle, die razend populair is in Frankrijk, vermoeden wij dat de plaat een instant hit wordt.

Al enkele dagen draaide de geruchtenmolen, toen de twee artiesten samen gespot werden in Londen, tijdens opnames van een  nieuwe videoclip. Foto's deden de ronde op sociale media. De popsterren dragen dezelfde outfit op set als op de foto's waarmee ze hun samenwerking bekendmaken. Het wordt voor ons nog wachten tot 30 oktober, om te kunnen genieten van dit Brits-Belgisch samenspel. Het belooft in ieder geval 'hot' te worden.

Lees ook

Aanbevolen voor jou