Art & Culture

Dit is de meest gevolgde naam op Instagram

Het meest populaire model op instagram telt maar liefst 115 miljoen volgers. Spoiler, het is geen Hadid. De queen of social media is niemand minder dan Kendall Jenner.
Reading time 1 minutes

De kans dat je nog nooit van de Kardashians of Jenners gehoord hebt, is klein. Sinds de reality TV show 'Keeping Up With The Kardashians' in 2007 verscheen, is dit Hollywood gezin niet meer weg te denken van onze schermen. De vijf zussen en hun momager (mom-manager) Kris Jenner worden voor de serie op de voet gevolgd door een camera ploeg en laten ons binnenkijken in hun luxeleven in de hills van LA , familie drama's inclusief.
Kendall Jenner daarentegen, de meest naturelle van de vijf bekende zussen, focust liever op haar eigen modellen carrière dan zich 24/7 bloot te stellen aan kijklustigen. Ze is amper 23 jaar maar heeft nu al giga campagnes voor Pepsi, Calvin Klein en ook Victoria Secret binnengerijfd.
Haar succes wordt ook nog eens bevestigd met haar aantal volgers op Instagram. Maar liefst 115 miljoen volgers telt haar account op Instagram. Daarmee staat de brunette als nummer één op het lijstje van meest invloedrijke modellen op sociale media. Ze wordt gevolgd door Gigi Hadid, Cara Delevingne, Chrissy Teigen en Emily Ratajkowski.

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou