Art & Culture

Cognac die je interieur opsmukt: limited edition karaf ontworpen door Frank Gehry

Internationaal gerenommeerd architect Frank Gehry ontwerpt een exclusieve karaf voor de 150ste verjaardag van Hennessy X.O.
Reading time 1 minutes

Ter gelegenheid van de 150ste verjaardag van de Hennessy X.O. cognac zet het merk één van zijn flessen in de verf met een speciaal design. Niemand minder dan architect Frank Gehry heeft een limited edition karaf ontworpen om de tijdloze Hennessy X.O. fles opnieuw uit te vinden. Voor één keer vertaalt hij zijn sculpturale  stijl naar een interieur hebbeding, in plaats van zijn architecturale projecten zoals het Guggenheim in Bilbao, de Walt Disney Concert Hall in Los Angeles en de Louis Vuitton Foundation in Parijs. 

Gehry mengt goud en glas om het rijke erfgoed van het Huis van Hennessy te verheerlijken. Het resultaat? Een karaf met een opvallend ontwerp dat enerzijds de kenmerkende, ongewone esthetiek van de architect en anderzijds de gedurfde sensibiliteit van Hennessy samenvat. Een unieke, kunstzinnige eyecatcher en interieur object die wij het liefst op een barmeubel thuis zien schitteren...

1602481715617961 1602233070161081 frankgehrydsc00427filmographypicardmedium

De HENNESSY X.O karaf van Frank Gehry is exclusief verkrijgbaar bij
Chez Rob, Boulevard de la Woluwe 28, 1150 Sint-Pieters-Woluwe.

Lees ook

Aanbevolen voor jou