Art & Culture

Deze telg uit de Kardashian-West kroost heeft al een aardig fortuin bijeen gespaard

Maar North West krijgt pas toegang tot het geld als ze 21 wordt.
Reading time 2 minutes

North West, de eerstgeboren dochter van Kanye West en Kim Kardashian, zal hoogstwaarschijnlijk nooit met veel financiële zorgen te maken krijgen in het leven. Een bron die dicht bij het stel staat, onthulde op de entertainmentwebsite Hollywood Life dat het 7-jarige meisje al een beveiligingsfonds heeft van maar liefst $10 miljoen.

Het geld, waar ze pas toegang tot krijgt als ze 21 is geworden, moet ervoor zorgen dat ze tot die tijd moet werken voor haar geld. De bron zei ook dat Kanye wil dat zijn dochter deze wereld creëert, innoveert en een stempel drukt op de wereld - zoals hij dat ook doet om zijn doelen te kunnen bereiken.

Je denkt misschien dat dat bedrag niet echt veel is voor het miljardairkoppel Kanye West en Kim Kardashian, maar je moet er rekening mee houden dat dit het bedrag is dat tot nu toe op de rekening van de 7-jarige staat. In de loop van de jaren wordt de rekening bij gespijsd totdat ze volwassen is.

Het is niet bekend of Kim en Kanye vergelijkbare fondsen hebben voor hun andere drie kinderen. Maar het paar heeft zeker voldoende reserve om zonder problemen de financiën van al hun kinderen te waarborgen.

 

 

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou