Art & Culture

Harry Styles' nieuwste videoclip vat alles samen wat heel de wereld nu wil doen...

Weet je, die simpele pleziertjes die ineens illegaal geworden zijn door de wereldwijde gezondheidscrisis.
Reading time 1 minutes

Slechts een paar uur geleden gereleased op YouTube, deze videoclip Watermelon Sugar High is meer dan een goede uitbeelding van het nummer dat op het Fine Line- album van het ex-One Direction-lid prijkt. Nee, Watermelon Sugar High is echt een statement van het werkwoord 'aanraken' en, hoewel Styles nog steeds te verlegen is om het te toe te geven, een ode aan orale seks .

De setting bevestigt de zwoele sfeer, waarschijnlijk onder de Californische zon (gezien de seventies garderobe en de hippiesfeer) die duidelijk hangt rond de drie minuten durende clip. Harry Styles zit blootvoets op het strand, met een croissant, een koffiekopje en een botervlootje. Met een vintage blauwe bril op de neus, speelt de zanger met een plakje sappige watermeloen, onder een stralende zon. Even later heeft de camera een groepje prachtige 'wezens' in het vizier, duidelijk genietend van de golven tussen hun benen. Nog wat later, een dichtbevolkte picknick op het strand, als een sensueel schilderij waarin Styles centraal staat. Kortom, die soort plakkerige, hete zomer waar we allemaal van dromen, maar die in het water valt als de regering ons blijft teisteren met het idee van een 'actief strand'...

We zijn niet gemaakt om thuis weg te kwijnen. Om in de stemming te komen: de nieuwste video van Harry Styles, Watermelon Sugar High:

Harry Styles - Watermelon Sugar (officiële video)

Lees ook

Aanbevolen voor jou