Art & Culture

De fameuze uitverkoop van TASCHEN's boeken is terug

Een jaarlijkse must voor liefhebbers van boeken... Van 27 tot 31 januari 2021 vindt de traditionele en langverwachte winteruitverkoop van de bekende Duitse uitgeverij TASCHEN plaats. Vier dagen om de mooiste boeken van het moment voor een spotprijsje te bemachtigen.
Reading time 1 minutes
© Eventattitude F. Blaise

Boodschap van algemaan nut, gericht aan alle liefhebbers van mooie boeken: TASCHEN sluit het winterseizoen af met 4 dagen van exclusieve kortingen waarbij je niet alleen boeen online maar ook in de winkel op de Zavel in Brussel aan spotprijzen zal kunnen kopen. Jouw kans om te genieten van een korting tot -75% op een beperkt aantal exemplaren en om een rijke selectie boeken over mode, kunst en fotografie of popcultuur te (her)ontdekken.

Onze selectie? De beroemdste schilderijen van Basquiat gepresenteerd in één boek, de laatste foto's van Peter Lindbergh voor Dior verzameld in een luxueus boek, een set van 78 Tarotkaarten met boekje in een door Dalí gesigneerde doos, de klassieke Bauhaus die de invloed van school voor creatieve expressie en haar ideeën onderzoekt, of de archieven van Star Wars of Walt Disney? Deze uitzonderlijke verkoop is een once-in-a-year-opportunity om zeer begeerde koffietafelboeken aan zachte prijzen te kopen.

Om je keuzestress te kalmeren: ontdek hieronder onze selectie van boeken die je tijdens de TASCHEN kortingsdagen kan scoren.

 

TASCHEN Winter Sales
van 27 januari tot 31 januari 2021, Grote Zavelplein 35, 1000 Brussel.

 

Jean-Michel Basquiat / XXL

Peter Lindbergh. Dior/Lindbergh

Contemporary Houses. 100 Homes Around the World

The Star Wars Archives. 1999–2005

Dalí. Tarot Jeu de 78 cartes de Tarot avec livret sous coffret

Mick Rock. The Rise of David Bowie. 1972–1973

Bauhaus

Tags

bruxelles
taschen

Lees ook

Aanbevolen voor jou