Art & Culture

De beste reacties over de geboorte van de 'royal' baby

Van Prins Charles tot Michelle Obama, dit zijn de eerste verwelkomende reacties op de komst van de baby.
Reading time 3 minutes

We keken allemaal uit naar de komst van de nieuwe baby! Meghan Markle en Prince Harry hebben afgelopen maandag 6 mei aangekondigd dat hun eerste kind is geboren. Eindelijk, na 9 maanden wachten en speculeren (en circulerende geruchten dat de baby reeds geboren zou zijn).

 

Zulke mooie nieuwtjes als deze, zorgen uiteraard voor de nodige felicitaties, reacties en opmerkingen. En die willen we jullie zeker niet ontzeggen: 

 

Prins William zei dat hij "Absoluut opgewonden" was bij de geboorte van de zoon van de hertog en hertogin van Sussex, eraan toevoegend dat hij "Ernaar uitziet om hen de komende dagen te zien wanneer de zaken zijn gekalmeerd", aldus de persvereniging.

 

Kate Middleton zei tegen een verslaggever: "Het is zo'n bijzonder moment. Omdat Louis en Charlotte hun verjaardagen hebben, is het een geweldige tijd van het jaar om een baby te krijgen. De lente hangt in de lucht, dus het is echt fantastiach." Verder liet ze ook vallen dat ze benieuwd was naar de naam van het kind. 

 

Prins Charles, die op weg was naar Berlijn toen Meghan aan het bevallen was, werd gefeliciteerd door Angela Merkel toen hij in Duitsland arriveerde. Hij antwoordde: "We kunnen niet blijer zijn met het nieuws en kijken ernaar uit om de baby te ontmoeten bij onze terugkeer".

 

 

 

Michelle Obama heeft ook gereageerd op de geboorte van de baby! In haar Twitter-account publiceerde de voormalige first lady "Gefeliciteerd Meghan en Harry! Barack en ik zijn dolblij voor jullie beiden en we kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten".

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou