Art & Culture

#couplegoals: dit koppel bootst paparazzifoto's na in perfect gecoördineerde outfits

Dit Italiaanse duo ensceneert hun eigen aanstekelijke snapshots in matching outfits en het resultaat mag er zijn. Couplegoals of niet?
Reading time 3 minutes

Paparazzifoto's grondig bestuderen om ze daarna met je liefje in een volledig doordachte outfit na te bootsen, inclusief accessoires en props... Is het cringy of cute? Wij weten het niet goed. We moeten wel toegeven dat het resultaat er ontzettend cool uitziet. Je ziet het koppel on the go met een smakelijke donut, hambuger of iced koffie in de hand, nonchalant met een sigaret en wat lijkt op een kater, of juist onderweg naar een chique event... Elke mogelijke paparazzifoto die je ooit hebt gezien, doet dit koppel na, maar dan béter. Dat leverde hen inmiddels al bijna 39 000 volgers op, en het account bestaat pas sinds juli 2019. Benieuwd of deze celebrities ook ooit nagebootst zullen worden door de twee.

Maar wie zijn ze? De foto's lijken net échte paparazzifoto's en het koppel zou zó model, acteur of influencer kunnen zijn. Er waren dan ook lang speculaties over hun identiteit en vooral, over wat hen dreef voor het maken van de foto's. Na enige research kwam aan het licht dat het gaat om twee modestudenten, de Italiaanse Sam (21) en Sara (22). Ze ontmoetten elkaar afgelopen jaar op de Sapienza universiteit in Rome. Ze bedachten het idee voor hun pagina als een soort satire op social media. Op de foto's lijken ze namelijk een glamourkoppel, terwijl hun realiteit er helemaal anders uitziet. In het dagelijkse leven zijn ze twee doodnormale studenten die zichzelf fotograferen met een tripod in weldoordachte outfits. Sam werkt full time in een bar, Sara beheert het account. Hashtag couple goals, het is wat. Dit fotogenieke koppel willen wij ook wel eens nabootsen, inclusief outfits!

Nu je toch nog aan het browsen bent door je Instagram-feed, deze foto (en minuscuul accessoire) ging ook viraal afgelopen weekend.

De naam van hun account, @zoomthashit, is geïnspireerd op de drang die mensen soms hebben om in te zoomen op celebrityfoto's, op zoek naar cellulitis of iets anders dat niet gezien zou mogen worden. In hun foto's willen ze drie dingen tonen waarmee mensen zich volgens hen graag uitsloven op sociale media, namelijk mode, eten en liefde. We geven het duo geen ongelijk...En zagen wij er zo goed uit op foto met onze wederhelft, dan waren we al lang aan de slag gegaan met camera en tripod.

Lees ook

Aanbevolen voor jou