Art & Culture

Billie Eilish schrijft een boek

Of toch ongeveer. Het titelloze boek, met enkel het onderschrift 'by Billie Eilish' komt in mei 2021 uit.
Reading time 2 minutes

Ze schreef muziek met haar broer, heeft haar eigen videoclip geregisseerd en nu schrijft ze haar eigen boek - of toch ongeveer. Het gelijknamige boek "Billie Eilish", dat dit jaar uitkomt, is een primeur voor de 19-jarige "Bad Guy"-zangeres en markeert haar eerste stappen in haar artistieke universum van fotografie.

1610526693407970 billie eilish book new music 2
Cover 'By Billie Eilish' door Billie Eilish

Het boek dat op 11 mei 2021 uitkomt, is een visuele reis door het leven van de popster, gaande van haar jeugd tot haar eerste stappen in de muziekwereld tot haar status van wereldberoemde popster van vandaag. Een must-have voor elke Eilish-fan, want het boek bevat honderden nooit eerder vertoonde foto's en wordt zowel als hardcover als in een e-book met audiomateriaal gepubliceerd. Wat betreft een nieuwe release van Billie's album, wordt het nog even wachten...

Over haar debuut (het is het allereerste boek die ze zelf samenstelde) deelt Eilish mee: “Ik heb talloze uren en maanden besteed aan het doorbladeren van mijn familiealbums en archieven, waarbij alle foto's in dit boek door mij persoonlijk geslecteerd zijn. Ik hoop dat je er net zoveel van houdt als ik. "

"Billie Eilish" komt uit op 11 mei 2021 en kan je nu al online bestellen.

Lees ook

Aanbevolen voor jou