Art & Culture

Art on paper 2010: waarom je de expo van Bela Silva in de BOZAR moet zien

Van 25 tot 27 oktober 2019 kan je de expo van de Portugese Bela Silva bekijken in de BOZAR vooraleer ze haar internationale kunst tour start. Kleurrijke tekeningen en sculpturale keramiek in de kijker.

Van 25 tot 27 oktober 2019 organiseert BOZAR voor het vijfde jaar op rij zijn kunstbeurs rond hedendaagse tekeningen. De kunstgalerie Spazio Nobile nodigt de Portugese kunstenares Bela Silva uit, die haar verrassende kunst van tekeningen presenteert. Brussel wordt de eerste halte van haar tentoonstelling, vooraleer ze naar Shanghai, Parijs en Venetië trekt. Bela Silva onttrekt sculpturale, keramische vormen uit haar tekeningen die zowel haar persoonlijkheid als haar barokke elanden weerspiegelen. De artieste gooit een andere kijk op de diversiteit van materiaal, keramiek en papier via haar expo en presenteert zichzelf als de hedendaagse visie van het Portugese universum.

Drawing Sculpture van Bela Silva, van 25 tot 27 oktober 2019, tijdens de "Art On Paper" in BOZAR, Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel.

/

Tags

bruxelles
exposition

Lees ook

Aanbevolen voor jou