Beauty

Zomertrend: 17 kapsels die bewijzen dat kort haar een comeback maakt

Alle inspiratie die je nodig hebt om functionaliteit te combineren met elegantie voor het zonnigste seizoen van het jaar: 17 x kort haar waardoor wij er nu echt de schaar in willen zetten.
Reading time 1 minutes

Je onderschat maar beter niet de invloed van zomerse temperaturen en zonneschijn op je looks. Met de lente die voor de deur staat, kan het geen kwaad om je lokken stilaan af te stemmen op het nieuwe seizoen! Want het lenteseizoen - en hopelijk het einde van de lockdown, ook voor kappers - roept zonnige en lichtrijke dagen op die schreeuwen om felle kleuren, vloeiende outfits en ook kort haar. Als er al één haar is op je hoofd die er aan denkt om er de schaar in te zetten, dan hebben we goed nieuws:  inspiratie in overvloed die je helpt een kort kapsel in de stijl te vinden die het beste bij je past!

Ongeacht je type haar, we zien dit seizoen uiteenlopende korte kapsels die gemakkelijk te onderhouden zijn, een soort van praktische elegantie uitstralen en je bovendien een krachtige look bezorgen! Of het nu gaat om een korte coupe met froefroe, een korte carré of pittige bob, of zelfs een volumineuze coupe met opgeknipte nekpartij, met kort haar zit je goed voor het nieuwe seizoen. Oordeel zelf!

Lees ook

Aanbevolen voor jou