Beauty

Sisleÿa La Cure van Sisley: zo vernieuwt je huid zich op 4 weken tijd met anti-aging

Een anti-aging kuur geeft je huid de nodige boost om zichzelf te vernieuwen en jong te blijven. Hoe dat precies werkt, heeft het Franse cosmetica merk Sisley Paris in zijn laboratoria onderzocht en op basis daarvan een speciale kuur met een stappenplan ontwikkeld.
Reading time 3 minutes

Precies vier weken is de tijd die je huid nodig heeft om zichzelf te herstellen en te hernieuwen. Naarmate we ouder worden, vertraagt dit proces en duurt de celvernieuwing langer dan toen we jong waren. Iets wat onoverkomelijk leek voor moeder natuur, werd een uitdaging voor Sisley Paris. Want in de laboratoria van Sisley in Parijs, is een echte gamechanger ontstaan. Sisleÿa La Cure is het antwoord op de vraag waar alle vrouwen mee worstelen: hoe houden we onze huid zo lang mogelijk jong?


Een 4 weken programma

Sisleÿa La Cure ontdek je aan de hand van een luxueus koffertje met een innovatieve formule die werkt in 4 belangrijke fasen. Het geheim van een nieuwe huid zit in een exclusief concentraat dat is samengesteld uit een combinatie van krachtige plantenextracten. Vier flesjes, vier belangrijke stappen voor zichtbare resultaten elke week. De kuur gebruik je 4 weken lang als alternatief op je gebruikelijke skincare routine, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds.

Deze revolutionaire anti-aging kuur van Sisley Paris is ideaal om de huid voor te bereiden op een seizoenswisseling of om tekenen van vermoeidheid en stress aan te pakken. De teint wordt stralender, rimpels worden zichtbaar gladgestreken, de huidtextuur wordt fijner en zachter en de elasticiteit wordt vertienvoudigd. In slechts 28 dagen is de huid herboren.

Influencer Sofie Valkiers heeft Sisleÿa La Cure getest om haar huid de nodige boost te geven en te stralen zowel voor als achter de schermen.

L'officiel x Sisley After the Cure NL

Zo werkt het

Een innovatieve formule die bestaat uit extracten van onder andere gingko biloba, vitamine E acetaat, Mariposa Blanca en pioenroos werkt niet alleen krachtig op de celvernieuwing maar geeft een gevoel van pure verwennerij met de smeltende textuur en prikkelende geur. De anti-aging kuur bestaat uit 4 flesjes die je in 4 fasen van telkens een week gebruikt als ochtend- en avondritueel van je huidverzorging. Zo ziet je huid eruit, tijdens elke fase van je huidverjongingskuur.

● Week 1: Ontwaken

De 1ste week van de kuur is bedoeld om de huid te doen ontwaken. Dankzij de krachtige plantenextracten wordt de celenergie geactiveerd en oogt de teint meteen stralender en uitgerust.

● Week 2: Ontgiften

Deze fase is een belangrijke fase in het regenereren van de huid: de beschadigde cellen worden verwijderd terwijl de kwaliteit van de huid zichtbaar verbetert. De huid wordt zachter, veerkrachtiger en gladder.

● Week 3: Optimaliseren

Tijdens de 3de week focust La Cure van Sisley specifiek op het beschermen van de hernieuwde huid. Het afweermechanismen van de huid wordt gestimuleerd wat resulteert in een volle, elastische en stralende huid. Dit is de fase waarin de huid zichtbaar jonger begint te ogen.

● Week 4: Hergeboorte

De 4de en laatste stap is de consolidatiefase. Tijdens deze week smelten de effecten van voorgaande fasen samen en worden ze gebundeld in een hernieuwde en geactiveerde huidcel. Na 28 dagen is de huid herboren en getransformeerd: rimpels zijn zichtbaar verminderd, de huid oogt voller en heeft de elasticiteit en uitstraling van een jongere huid. 

1600766150897557 sisleya la cure pub filets

SISLEŸA LA CURE, 4 x 10 ml, 890 €.
Beschikbaar via de webshop www.sisley-paris.com


Sisley heeft eveneens behandelingsprotocollen en massagebewegingen ontwikkeld om de resultaten van de kuur te verrijken en te optimaliseren. Ontdek ze in bepaalde Sisley schoonheidssalons (1 uur) en in bepaalde verkooppunten (15 tot 45 min).

1600766156205568 img 5238
SISLEŸA LA CURE, 4 x 10 ml, 890 €

Lees ook

Aanbevolen voor jou