Beauty

Zara lanceert unieke parfumlijn met Jo Malone

Voor een designer geurtje van Jo Malone moet je nu bij Zara zijn. Acht unieke parfums, om als geurend accessoire te dragen!
Reading time 3 minutes
Bohemian Bluebells - Emotions Collections

Bij Zara kan je vanaf nu de luxegeurtjes van Jo Malone shoppen. Een collectie die speciaal ontworpen is voor Zara weliswaar, die bestaat uit 8 nieuwe geuren. De collectie draagt de naam Emotions Collections en is vanaf 15 november exclusief verkrijgbaar in de Zara winkels en online. Voor 25,95€ heb je al één van de 8 unieke designer geurtjes.

Voor deze unieke primeur strikte de Spaanse modegigant Jo Loves, de vrouw die verantwoordelijk is voor het creëren van fascinerende geuren en die de wereld zelfs liet kennis maken met singuliere noten en ondertonen. De designer geurtjes van Jo Malone zette een wereldwijde beweging en masse in gang waarbij we nu een geur kiezen om onze persoonlijkheid te benadrukken en zelfs onze eigen geur ontwerpen door verschillende parfums te combineren. Het toppunt van individualiteit.

Jo Loves: Elke geur werd gemaakt met persoonlijkheid en een stem die het verhaal, achter de geur, komt vertellen. De eerste collectie zit vol verbeelding en kunstenaarstalent.

De samenwerking kwam ongeveer een jaar geleden tot stand, toen Jo Loves, oprichter van Jo Malone en Zara de koppen bijeen staken. Zowel Zara als Jo Malone zijn pioniers op vlak van het vertellen van verhalen en het brengen van unieke en fascinerende producten. De collectie draagt dan ook de passende naam, Emotions Collections. Acht unieke geuren die doen dromen naar een gevoel of lang vervlogen herinnering. De Vetiver Pamplemousse bijvoorbeeld, doet denken aan een gekreukt, wit katoenen overhemd, met een vleugje citroenwater en kan je bijna dragen als een alledaags accessoire. Of wat ruik je als je denkt aan dat gevoel van vrijheid en zorgeloze avonturen die op het punt staan te beginnen? Volgens Zara en Jo Loves ruikt dat gevoel exact als hun nieuwe geur Ebony Wood.

De creatieve energie die van dit project druipt, vindt zijn oorsprong in de archieven, de huidige en de toekomstige modecollecties van Zara, die wereldwijd geliefd zijn bij elk type vrouw, ongeacht de stijl.

Vetiver Pamplemousse

"Een gekreukt, wit katoenen overhemd, gelaagd met citroenwater; een alledaags accessoire voor mij.”

Waterlily Tea Dress

 

"Zachte jazz muziek speelt op de achtergrond, picknicks op het gazon, een vintage jurk wappert rond in het zachte briesje.”

Ebony Wood

 

"Dat moment van vrijheid en zorgeloze avonturen die op het punt staan te beginnen.”

Amalfi Sunray

 

"Zo veel gelukkige herinneringen van deze zomer, van de Italiaanse Riviera vakanties”

Tuberose Noir

 

"De kleinste noot van Tubereuse is meer eisend dan diamanten.”

Fleur D'Oranger

 

"Koninklijke en vorstelijke momenten zouden altijd gevierd moeten worden met oranjebloesems.”

Fleur De Patchouli

 

"De diepte van deze geur staart je recht aan, en daagt je uit om met haar creativiteit aan de slag te gaan.”

Bohemian Bluebells

 

"Deze geur ademt een Bohemian spirit uit, het zit vol gedurfde en onverwachte noten en zijn levendig karakter betovert de drager ervan. Het is alsof je het nog nooit eerder hebt geroken.”

Lees ook

Aanbevolen voor jou