Beauty

Voetballer Neymar JR brengt in samenwerking met Diesel een parfum uit

Diesel sloot een deal met de Braziliaanse voetbal-ster Neymar Jr. Samen creëerden ze een parfum dat  gaat over moed en moderne mannelijkheid. Een parfum als een persoonlijke getuigenis van de weg die de ster aflegde: hoe hij uitgroeide van een jongetje dat voetbalde met de buurjongens in een arme woonwijk, tot een wereldwijde top-voetballer met roem.
Reading time 1 minutes

Als er iemand de formule kent van succes, dan is het Neymar wel zeker?! 

Met zijn 250 miljoen volgers op sociale media, staat Neymar Jr. in de top tien van de meest bekende sterren. Zijn grenzenloos optimisme, coole uitstraling, maar ook zijn loyaliteit naar vrienden en familie toe, maken van hem een rolmodel waar de jongere generatie naar opkijkt. 

Hij is de eerste bekende sporter die het gezicht is van een Diesel parfum. Maar hij is meer dan enkel een paradepaardje. Neymar was betrokken bij het creatie proces van het parfum en werkte mee aan het concept en de campagne. Zelfs het ontwerp van de fles heeft hij mee uitgedacht. 

"Ik nam deel aan de meest belangrijke beslissingen", vertelt Neymar Jr. "Het moest een gedurfd parfum zijn, en het moest iets zijn waar ik zelf van hield. Ik wou een geur die mijn eigen verhaal vertelde en die gaat over wat moed voor mij betekent." 

De samenwerking viert zowel het tienjarig bestaan van de professionele loopbaan van de atleet, als de tiende verjaardag van het 'Only The Brave, Diesel parfum. "Je hebt moed nodig in je leven als je grootse dingen wil bereiken, in eender welk beroep." Aldus Neymar. 

De volledige campagne met Neymar Jr. gaat op 19 mei van start. 

Volg het verhaal via @dieselfragrances

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou