Beauty

Video: Zo willen we eruit zien deze zomer! Kijk en leer van Chanel

Zo pas je stap voor stap de natuurlijk gemaquilleerde zomermake-up van Chanel toe.
Reading time 1 minutes

Volg de eenvoudige stappen van deze video om net zo'n transparante en stralende make-up te bekomen als die van de prachtige Marine Vacth.

De foundations van Les Beiges van Chanel zijn lichter en luchtiger dan ooit. De uitdaging? Een foundation maken die even licht en fris aanvoelt als dauwdruppels. De oplossing? Een frisse, hydraterende watergel die pigment partikels bevat die zich -bij het drukken op de pompflacon- met de gel vermengen. En het resultaat? Wel, een heel natuurlijke, licht verhullende make-up basis die net genoeg dekt om kleine oneffenheden te bedekken en net transparant genoeg is om je huidtextuur zichtbaar te houden. 

Lucia Pica ontwikkelt de make-up producten voor Chanel en zoekt steeds naar nieuwe manieren om die natuurlijke schoonheid te benadrukken. En dat doet ze in samenwerking met de Chanel Makeup Innovation Studio en het Chanel Research Center.

Bekijk de video waarin de Franse actrice Marin Vacth -het gezicht van les Beiges- leert hoe ze de stappen moet toepassen voor een natuurlijke maar erg flatterende make-uplook.

Bronvideo en afbeeldingen: Chanel

Tekst: Laura de Coninck

CHANEL Beauty Talks | L'Officiel Arabia

Lees ook

Aanbevolen voor jou