Beauty

De staart op 7 manieren om de zomerhitte te trotseren

Met deze zwoele temperaturen kunnen we wel wat inspiratie gebruiken voor een fris kapsel. 7x inspiratie hoe je de staart een nieuw leven inblaast!
Reading time 2 minutes
© Instagram @Babmjb

De zomer is eindelijk weer aangebroken, maar die hoge temperaturen vragen echter ook voor nieuwe inspiratie om je haar samen te houden en de warmte te trotseren. Wie het beu is om een knotje of standaard staart te dragen, kan hier wat inspiratie opdoen om je staart een nieuw leven in te blazen. Wij tonen je de verschillende manieren om de staart een draai te geven.

De bubbelstaart 

Geen tijd om je haar te wassen of gewoon zin in iets nieuws? Met deze sleek ponytail met bubbels steel je gegarandeerd de show. Maak een strakke hoge staart met een dun elastiekje en herhaal dit proces elke paar centimeter van je staart waarbij je telkens licht je staart open trekt en zo het bubbeleffect krijgt.

Just out of bed look 

Wie het graag simpel houdt, kan de gewone staart upgraden door er een slouchy, just out of bed look aan te geven. Dit doe je door een lossere staart te maken en aan weerszijden van het gezicht enkele lokken los te trekken.

De lage staart 

Voor een effortless maar toch chique look, kies je voor een lage staart net boven de nek. Gebruik een kleurijke scrunchie of sjaaltje voor extra touch. Tip: deze staart is ook perfect voor mensen die hun haar langer willen doen lijken!

90's baby 

Channel je inner 90's babe met deze leuke palmboomstaart. Neem de bovenste laag haar samen en maak een hoge staart op je hoofd - liefst met een kleurrijke scrunchie. Voor een sleek look als op de foto strijk je fijne haartjes glad met wat haarlak en een borstel.

De gevlochten staart 

De Belgische Paulien Riemies kiest voor een hoge staart gevolgd door een vlecht. Super simpel maar oh zo leuk. Maak je staart vast met een elastiekje en vlecht vervolgens je haar tot het einde. 

Double trouble

Hairqueen Negin Mirsalehi draagt haar lange waivy lokken in twee staartjes. Gebruik een dikke krultang en wat saltspray voor wat extra volume in je haar net zoals Negin. 

Staart met strik 

Ga voor een half up-half down hairstyle met deze leuke updo. Neem de bovenste laag haar samen en maak vast met een stik, leuke speld of sjaaltje, et voilà.

Tags

hair
zomerkapsel
hairstyle
paardenstaart
ponytail
staart

Lees ook

Aanbevolen voor jou