Beauty

Recht uit de jaren 2000, de geblondeerde froefroe is terug!

Kylie Jenner, Dua Lipa, en nog meer influencers adopteerden hem al... Dè nieuwste beauty hype zijn geblondeerde lokken rond het gezicht. Alsof je je froefroe in een bad bleekwater zou drenken. Naturel is voor één keer not done.
Reading time 2 minutes

Op zoek naar een nieuwe look om het nieuwe seizoen in te zetten eens de lockdown voorbij is? Terwijl we thuis toch nog even in quarantaine zitten, hebben we alle tijd om alvast online op onderzoek uit te trekken naar inspiratie voor een volgende kapsel voor de zomer. Opvallend is dat kapseltrends steeds weer het verleden oprakelen. Terwijl vorige zomer vooral de nineties terug kwamen in kapsels, lijkt het nu de beurt aan de nillies, ofwel de periode van 2000 tot 2010. Wat je daar onder moet verstaan? Een dosis lef! Hier komt de 'rogue blonde'.

Want de nieuwste trend is eentje die alvast bij Kylie Jenner gespot werd. De jongste van de familie Jenner-Kardashians liet haar voorste haarpartij, haar froefroe dus, blonderen. Het resultaat: twee blonde lokken rond het gezicht die fel contrasteren met haar donkere haarkleur. De trend laat zich ook naar een subtiele versie vertalen, met een paar highlights in het haar die vooraan rond het gezicht vallen. Het zou voor een opgelicht gelaat zorgen, perfect om je sunkissed teint extra te laten stralen. Heel stoer, die rogue blonde. Benieuwd naar meer Kardashian-nieuws? Dit wist je misschien nog niet. Of wat Kylie 's morgens eet, ontdek je hier.

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou