Beauty

Recap van een magische avond in Rome: de Giambattista Valli x H&M show

Deze week stelde Giambattista Valli zijn langverwachte collectie voor H&M voor in de Palazzo Doria Pamphilj in Rome. Op de catwalk gespot: Kendall Jenner en Vittoria Ceretti. En dan nu de vraag: welke looks staan op jouw wishlist?
Reading time 2 minutes

"Ik heb mijn modehuis in Parijs gevestigd, maar ik ben altijd trots geweest op mijn roots en achtergond in Rome. Mijn hart zal altijd in de Eeuwige Stad liggen. Daarom koos ik Palazzo Doria Pamphilj Palace voor de show van mijn collectie voor H&M. In al zijn eclectisme en kunst invloeden heeft Rome mij gemaakt tot wie ik ben en mijn stijl sterk beïnvloed. Het was geweldig om de collectie tot leven te zien komen in mijn geboorteplaats" , zei Giambattista Valli na zijn show Giambattista Valli x H&M.


De langverwachte collectie kwam tot leven kwam in de majestueuze  Palazzo Doria Pamphilj in Rome. De creaties van de Italiaanse ontwerper vormden een harmonieus samenspel met dit historische pand vol kunst. Kendal Jenner, hèt icoon van de huidige generatie internationale modellen, opende de show in een roze tulejurk met een ingesnoerde taille en volumineuze rok. Voor de finale van de show liet Valli de modellen opdraven in de iconische rode jurk met uitlopende sleep. Ook topmodellen Vittoria Ceretti was van de partij.

Een aantal bekende gezichten genoten van de show vanop de eerste rij: Chiara Ferragni , zanger HER , acteur Cameron Monaghan , zanger Troye Sivan. Voor de after party verhuisde Valli met zijn modelievend gevolg naar Via del Corso in het Grand Hotel Plaza waar onder andere DJ Circoloco maar ook Peggy Gou , Seth Troxler en Clara3000 beats draaiden tot in de vroege uurtjes.

 

/

Gasten op de rode loper

/

Lees ook

Aanbevolen voor jou