Beauty

Modegoeroe Carine Roitfeld brengt parfumlijn rond onvergetelijke minnaars

Carine Roitfeld, voormalige hoofdredactrice van de Franse Vogue, en mode directrice van Harper's Bazaar, brengt een ode aan 7 onvergetelijke liefdes aan de hand van 7 parfums die de namen dragen van die geliefden.
Reading time 2 minutes

Als één van de meest invloedrijke figuren in de mode, beschouwde Roitfeld parfums altijd als het meest essentiële accessoire. Datgene dat je je eigen signature geeft. Haar eigen parfums moesten aansluiten bij haar eigen herinneringen en symbool staan voor de mensen en plekken die haar inspireerden. Ze volgde de uitwerking hiervan dan ook van dichtbij op met haar eigen esthetische visie en hokte daarvoor samen met de beste meesterparfumeurs: Aurélien Guichard (Aurélien & Orson), Pascal Gaurin (Kar-Wai, Sebastian & Vladimir) en Yann Vasnier (George & Lawrence).

Door de hoogwaardige ingrediënten die ze bevatten, evolueren de geuren op iedere huid anders en vormen de parfums op iedere huid een eigen persoonlijk aroma. 

En omdat Carine Roitfeld altijd gefascineerd is geweest door imbiguïteit, zijn deze parfums genderloos. Zowel vrouwen als mannen kunnen ze dragen dus. Elk parfum symboliseert een man die als een muze voor haar was, en dragen dan ook de namen van de 7 onvergetelijke geliefden in haar leven.

 

CARINE ROITFELD PARFUMS kosten €267 en zijn exclusief te koop via NET-A-PORTER, 

https://www.net-a-porter.com/Shop/Search/carine+roitfeld

1558366746844794 carine roitfeld parfums aure lien1558366746888428 aure lien
1558366746922299 renderings1558366746949166 bottle collection

Carine Roitfeld: "For me, scent is the most defining style signature. Each scent is an extension of myself, and holds within the power of seduction. My approach to creating these fragrances is the same as my approach to styling, and this is something I cannot wait to bring to the NET-A-PORTER customer.”

(Carine Roitfeld: "Voor mij is een geur de meest verfijnende stijl signature. Elke geur is een verlengde van mezelf waarin de kracht van verleiding schuil gaat. Ik benaderde de geur op dezelfde manier als een styling, en ik kan niet wachten om dit aan de NET-A-PORTER klant over te brengen.")

Lees ook

Aanbevolen voor jou