Beauty

Love story: Lars en Timo delen hun badkamergeheimen voor een gezonde lach

Koppels die hetzelfde badkamer ritueel delen, een succesingrediënt voor een geslaagde relatie? Influencer-koppel Lars en Timo delen hun badkamergeheimen, hun liefde voor elkaar én voor Philips Sonicare, de elektrische tandenborstel die hun beauty routine grondig veranderde.
Reading time 4 minutes

Lars en Timo delen niet alleen een love story maar sinds kort ook een badkamer ritueel. Dit 24/7 koppel gaat zij aan zij door het leven, in hun gezamenlijk bedrijf, op Instagram als influencers en ook voor de spiegel. Voor één keer delen ze ook hun spiegel met L’Officiel, voor hun love story met de nieuwe Sonicare Diamond Clean 9000.

Love Story Philips Sonicare x L'officiel NL

Hoe is jullie love story begonnen?

Wij leerden elkaar 5 jaar geleden kennen. Ik ben in zijn DM’s gegleden op Instagram en 2 weken later vormden wij al een koppel.  De foto's waarop hij lachtte, deden het vooral voor mij. Vanaf dag één zijn we bij elkaar ingetrokken. We noemen onszelf ook echt een 24/7 koppel. We hebben samen een creatief bedrijfje Kaart Blanche waarmee we postkaarten, posters en graphic art maken. Vorig jaar hebben we samen een huis gekocht. In een relatie vind ik het heel belangrijk dat je spontaan en ongegeneerd kan lachen naar elkaar en met elkaars grappen. Zeker als je weet dat je tanden schoon zijn en er gezond uitzien, dan heb je sowieso een mooie glimlach. Je hoeft je geen zorgen te maken om breed te lachen.” 


Staan jullie als koppel altijd samen in de badkamer?

Eigenlijk zouden we dat wel willen, maar dat lukt niet altijd. We hebben een kleine badkamer dus vaak is het vechten om de lavabo (lacht). In het weekend staan we meestal wel naast elkaar tanden te poetsen. Ik moet toegeven dat ik over het algemeen iets langer voor de spiegel sta dan Timo. We zijn wel allebei mannen die graag verzorgd voor de dag komen, bij ons in de badkamer vind je dus veel 'crèmes'.
 

Beschrijf je badkamerritueel even?

Om 7u30 gaat mijn alarm af, dan blijf ik nog even snoozen of scroll ik door Instagram. Tegen 8u ben ik goed en wel uit de veren en glip ik snel de badkamer binnen om op de weegschaal te staan. Ik heb sinds kort een personal trainer en ben nu veel meer met mijn lichaam en gewicht bezig dan vroeger. Daarna maak ik het ontbijt klaar en eet ik samen met Timo. Ik trek mijn sportkleren aan, poets mijn tanden en ben klaar om te vertrekken naar de gym. Zo ziet mijn ochtend eruit, voor ik aan het werk begin.
 

Een tandenborstel delen met je lief, kan dat door de beugel of is het not done?

Wel, als koppel deel je uiteraard heel veel, maar wij hebben gelukkig wel elk onze eigen tandenborstel! Het is niet zo dat als je elkaar kust, je even goed elkaars tandenborstel kan gebruiken (lacht). Het handige aan een elektrische tandenborstel is dat je het handvat kan delen. Je zet je eigen borstelkop erop, en klaar! Dat is ook heel handig als je op reis bent. De Sonicare heeft een super handig reisetui voor het handvat, en 2 borstelkopjes. Zo kan je dus altijd allebei elektrisch poetsen en toch ook licht reizen.

Ben jij fan van het eerste uur van elektrisch poetsen?

Ja, ik poets al 13 jaar met een elektrische tandenborstel. Toen ik 18 was, kocht ik voor het eerst een elektrische tandenborstel omdat mijn toenmalige vriendje er ook een had. Timo daarentegen is een ‘late adopter’, hij is pas elektrisch beginnen poetsen sinds wij de Sonicare ontdekten. Nu zijn wij er allebei weg van.
 

Wat vind je van de Philips Sonicare Diamond Clean 9000?

Ik vind de Sonicare fantastisch met al zijn verschillende standen en functies. De bijhorende app is ook heel handig. Je kan echt alles checken, zoals een timer om lang genoeg te poetsen of een melding wanneer je het kopje moet vervangen. Het design vind ik ook heel mooi, het past perfect in onze badkamer.


Merk je een verschil sinds je met de Philips Sonicare Diamond Clean 9000 poetst?

Zeker! Mijn tanden voelen heel schoon en glad aan. Ik had voorheen wat last van tandplak, maar sinds ik met de Sonicare poets, merk ik echt een vermindering. Net zoals bij lenzen, zou ik ook wel eens vergeten het kopje te vervangen, dat is nu verleden tijd. Mijn routine van tanden poetsen is dus wel degelijk veranderd. Nu poets ik mijn tanden langer, de volle 2 minuten!

Lees ook

Aanbevolen voor jou