Beauty

Less is more: onze 5 beauty favorieten van het moment

Omdat een minimale verpakking vaak synoniem is voor deugdzame cosmetica met een maxi-effect : ontdek onze 5 favoriete producten waar 'less' wel degelijk 'more' is.
Reading time 3 minutes

Sinds enkele jaren besteden we meer aandacht aan onze cosmetica. Biologisch, veganistisch of cruelty free: steeds meer mensen wenden zich tot ethisch verantwoorde verzorgingen die de huid en het milieu respecteren. Deze 'zuivering' van producten wordt ook weerspiegeld in een verpakking die visueel voldoet aan de waarden van die nieuwe cosmetica. Voor een 100% gezonde huid, wat beter dan een minimale conditionering ? Het bewijs dat 'Less is More' de meest wenselijke filosofie van het moment is, laten de volgende vijf merken zien.

Chanel

Exit voor de meestal zwarte verpakkingen ! Het luxe huis Chanel evoceert ook een zuiveringsritueel met het 'Le Blanc' gamma. Geen wonder dat wit als kleur heerst: het claimt zuiverheid, onschuld, reinheid en afwezigheid van schadelijke ingrediënten voor onze gezondheid. Onze favoriet is ongetwijfeld Le Blanc Masque dat 's nachts werkt met zijn drie-in-één formule die revitaliseert, laat stralen en regenereert.

Cosmydor

Zonder kunstgrepen hebben de Cosmydor behandelingen een organisch label dat een totale afwezigheid van chemicaliën garandeert. Zonder kunstmatige geur slaagt het merk erin om op natuurlijke wijze een heerlijke geur aan elk van zijn behandelingen te geven. Onze favoriet, de regenererende gezichtscrème C / 1 , fascineert met zijn zoete geuren van bernagie (komkommerkruid) en marjolein. Om niets van het plezier te bederven, voorkomt deze emulsie typische ouderdomsverschijnselen, heeft ze een ontstekingsremmend effect en bevat ze vitamine A en E en Omega's 3 en 5 voor de huid.

Glossier

De door Glossier ontwikkelde producten zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en maken indruk met een onberispelijk ontwerp en efficiënte formulering. Gemakkelijk om in je tas te glijden, vallen we vooral voor hun wenkbrauw wax Boy Brow. Ideaal bedacht om de wenkbrauwen te verdikken, te vormen en glad te maken. Het product is gegarandeerd zonder alcohol, zonder parfum en zonder parabenen en komt in vier kleuren voor het geluk van iedereen: blond, bruin, zwart of transparant.

Kevin.Murphy

Zonder sulfaten en parabenen, versterken de producten ontworpen door Kevin. Murphy het haar en herstellen op natuurlijke wijze de schade veroorzaakt door chemische behandelingen. Elk ingrediënt is afkomstig van duurzame landbouw, biologische landbouwmethoden of ecologische oogsttechnieken. Onze voorkeur gaat uit naar de Crystal.Angel-behandeling , die de glans van het haar sublimeert en doet herleven zoals bij een gloss perfecteur .

Herbivore Botanicals

Pure formules en behandelingen die vitamines, mineralen en essentiële planten combineren om de optimale gezondheidstoestand en vitaliteit van de huid te herstellen: dat is het engagement van Herbivore Botanicals. Hun doel is om tastbare resultaten te bereiken door de unieke kracht van de natuur. Niet toxisch en zeer effectief waarderen we met name het Post Shave Elixir , ontworpen voor aftershave of andere ontharing. Dit unisex-artikel vermindert roodheid, kalmeert, beschermt en hydrateert de huid.

Tags

maquillage
soins beauté

Lees ook

Aanbevolen voor jou