Beauty

Lentekriebels

Deze parfums brengen de zon in huis.
Reading time 1 minutes
© Aerin
© Guerlain

Meiklokjes

Meiklokjes luiden de lente in en naar goede gewoonte verwent Guerlain ons met een super de luxe gelimiteerde editie van Muguet. Het typische bijenflacon dat het kostbare elixer bevat wordt door deskundige handen versierd met een zijdenzacht koordje dat door het Franse bedrijf Sericyne geproduceerd wordt. Deze Franse start-up is in 2015 door twee jonge vrouwen opgericht en combineert, net zoals Guerlain, traditie en innovatie. Een perfecte match dus die collectioneurs evenals estheten blij zal maken.

Verkrijgbaar vanaf 1 april bij Guerlain Parfumeur in Brussel en Place Vendôme in Wevelgem.

© Aerin

Oranjebloesem

Met haar nieuw parfum Aegea Blossom neemt Aerin - kleindochter van - Lauder je mee naar zonovergoten Griekse eilanden. Gul verstuiven, de ogen sluiten en je waant je op vakantie: de mediterrane bries, de warme zon, de helderblauwe zee en de geparfumeerde tuinen komen allemaal zonder enige moeite tevoorschijn.

Verkrijgbaar bij de Aerin verkooppunten.

© Le Labo

Verbena

Met Verveine 32 van Le Labo breng je zo de lente in huis. De kaars is gemaakt van sojawas en met de hand in een glazen houder gegoten. Het parfum is fris en verkwikkend en belooft menig gezellige avond want verbena was niet voor niets het kruid van Venus, Romeinse godin van de liefde.

Verkrijgbaar bij Le Labo in Antwerpen en Skins Cosmetics in Gent.

Lees ook

Aanbevolen voor jou