Beauty

Kapsels: net zo sluik als de sterren met de gladmakende borstel GHD Glide

Goed nieuws voor wie krullen of golven heeft maar de haren liever sluik draagt zoals deze diva's op het Met Gala. Deze GHD gladmakende borstel werkt, omwille van haar grotere oppervlakte, veel sneller dan een stylingtang. Je kamt in één beweging je haren glad en behoudt daarbij meer volume.
Reading time 2 minutes

Je haar sluik maken met een stylingtang? Dat is voor veel vrouwen een dagelijks ritueel dat vrij veel tijd in beslag neemt. En dat kan dus in de toekomst makkelijker en sneller met een gladmakende borstel. Er waren al enkele gladmakende borstels op de markt maar deze GHD Glide is een proffessioneel tool waarbij zowel de ijzeren plaat als de tanden van de kam warmte vrijgeven. De temperatuur wordt ook steeds op pijl gehouden, op 185 groden en nooit warmer, waardoor je haren nooit kunnen verschroeien. Wel mag je hem nooit op nat haar gebruiken! 

 

Bij een stylingtang moet je haar eerst volledig uitkammen. Met deze borstel kam je het haar in één beweging en neem je veel grotere lokken, waardoor je veel sneller te werk gaat. Kijk maar mee naar Tatyana Beloy:

 

 

Getest en goedgekeurd

Kapper Jochen Vanhoudt werkt in zijn salon regelmatig met de GHD Glide borstel: "Je neemt een vrij brede lok haar vast en brengt de borstel onder de haarlok aan, zodat de pinnetjes naar boven wijzen. Je kamt je haar langs de onderkant dus. Dan glijd je langzaam met de borstel tot aan de punten. Zo werk je je hele kapsel af. Actrice Tatyana Beloy en Ella Leyers zagen in mijn kappersstoel hoe hun haren in één beweging werden rechtgetrokken. Je houdt ook volume aan de wortel met de borstel, in tegenstelling tot een stylingtang. Je kan extra volume creëren door de lokken naar boven te kammen met de borstel. WIl je volledig sluik? Dan borstel je recht naar benenden."Vertelt Jochen.

Ook demonstreert Jochen de borstel bij ons. En in een mum van tijd tovert hij een volledig strak en sluik kapsel te voorschijn. Straf!

 

GHD Glide, warmteborstel, bij DHD verdelende kapsalons, on de andere bij Jochen Vanhoud, jochenvanhoudt.be, € 149. 

 

1557574371145619 650x650 450 oval dressing brush plp

Lees ook

Aanbevolen voor jou