Beauty

Hoe ga je van brunette naar platinablond zoals Emily Ratajkowski?

Voor de eerste keer heeft Emily Ratajkowski haar haarkleur veranderd! Na weken quarantaine had de onderneemster de wens om blond te gaan besproken met haar volgers op Instagram. Zo gezegd, zo gedaan, en wel op de volgende manier.
Reading time 1 minutes

Veel buzz op Instagram vanwege de nieuwe haarkleur van Emily Ratajkowski. Op dinsdag 23 juni deelde ze haar transformatie met haar 26 miljoen volgers: ineens is ze een platina blondine na haar iconische bruine lokken. Een riskante gok als je weet hoe het bleken het haar kan beschadigen. Om een dergelijk resultaat te bereiken, vertrouwde de zakenvrouw op haar partnerschap met het merk Kérastase, waar ze de muze van is.

1593003301844797 3q6a24431593003301911028 3q6a2694

"Ik heb mijn haar nog nooit gekleurd en ik heb het nog nooit zo veel laten knippen! Ik ben blij dat Kerastase me toestemming gaf om voor blond te gaan. Ik heb kortgeleden mijn verjaardag gevierd en ik ben zo blij dat ik met een frisse blik uit de lockdown kan komen. Schoonheid moet leuk en expressief zijn en dat is precies wat deze look mij heeft gebracht", aldus Emrata. De nieuwe haarlook valt samen met de lancering van Blond Absolu, de eerste Kerastase haarverzorgingslijn voor gekleurd haar gewijd aan blondines. Het doel? Zorg bieden aan de vezel en neutralisatie voor een perfecte blondine. Het model is de muze van de nieuwe Blond Absolute campagne die in januari 2021 wordt gelanceerd. Wat als we de komst van de zomer zouden aangrijpen om voor dezelfde haarkleur te gaan?

 

Het Blond Absolute gamma van Kérastase gebruikt door Emily Ratajkowski om haar blonde haren te onderhouden:

/

Lees ook

Aanbevolen voor jou