Beauty

Het meest luxueuze serum is van dit Japans merk

Shiseido lanceert zijn meest luxueuze huidverzorgingsproduct ooit: de Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum is de nieuwe ster binnen het gamma van dit Japanse cosmeticamerk. Een nieuwe formule van twee zeldzame ingrediënten uit de natuur geven een nieuwe betekenis aan schoonheid en laten de huid stralen als nooit tevoren.
Reading time 2 minutes

Dat schoonheid van binnen zit, weten we al langer. Maar het is Shiseido die dit credo een nieuwe betekenis geeft met zijn nieuwste lancering: de Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum. Het Japanse cosmeticamerk brengt een serum op de markt dat werkt op de onderste lagen van de huid om de buitenkant le laten stralen.

En niet zomaar een serum, het meest luxueuze huidverzorgingsproduct dat het merk ooit maakte. Op basis van de Japanse traditie, het gebruik van de meest pure grondstoffen uit de natuur, en de technologie van Shiseido, werd een nieuwe formule ontwikkeld voor het Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum. Twee zeldzame ingrediënten spelen de hoofdrol: het Enmei kruid en groene zijde. De formule werkt met een doorgedreven precisie op de glans van de huid, het verminderen van rimpels en verouderingstekens.

1575532873128285 rrrr

Zeldzame ingrediënten

Enmei kruid is een plant die groeit aan de voet van de gebergtes in Japan. De heilzame eigenschappen werken vooral op de celvernieuwing van onze huid. Daarnaast wordt het zeldzame ingrediënt van groene zijde gebruikt voor zijn lichte vezels teneinde de elasticiteit en de kracht van de huid te herstellen.

Luxe ritueel in de badkamer

Van dit kostbaar goedje, mag je (terecht) met zorgzaamheid smeren. Slechts twee druppels zijn genoeg om over het gele gezicht te verdelen. Het serum heeft een volle textuur en voelt galachtig aan. Je huid absorbeert de Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum onmiddellijk. Het serum integreer je gewoon in je dagelijkse beauty routine en mag je zowel in de ochtend als avond aanbrengen.

1575561678350617 schermafbeelding 2019 12 05 om 17.59.16
Shiseido

Ook de geur maakt deze luxe ervaring in je badkamer compleet. Noten van jasmijn en rozen staan er om bekend om antioxidantrijke functies extra kracht bij te zetten. Het serum komt in een elegant flacon met parelmoeren glans.
Voor een flesje van 30 ml betaal je 447€.

Een flesje genot die een luxe ervaring naar je badkamer brengt, waar wij met de uiterste zorg ons gelaat mee willen verwennen. Ontdek hier meer over het Enmei Ultimate Luminance Serum van Shiseido.

Lees ook

Aanbevolen voor jou