Beauty

Het geheim van Negin Mirsalehi's glamoureuze krullen bant alle krul- en stijltangen

Influencer Negin Mirsalehi, beroemd om haar waanzinnige en jaloersmakende krullen, deelt eindelijk het geheim om haar look te kopiëren zonder gebruik van krultang of hitte. 
Reading time 2 minutes
© Instagram / @gisou

In 2015 weigerde Negin Mirsalehi een deal van 800.000 dollar "om de brand ambassador van een zeer bekend haarverzorgingsmerk te zijn", meldde WWD. En wat een geluk, want anders was het merk Gisou waarschijnlijk nooit op de markt gekomen!

Beide uitkomsten bewijzen in ieder geval dat Mirsalehi echt een hype creëerde rond haar eigen dos krullen en ze prompt tot haar handelsmerk doopte. Niet veel later lanceerde ze haar eigen merk Gisou, een haarverzorgingslijn van met honing geïnfuseerde haarolie en andere haarproducten. Het lijkt alsof alles wat Negin aanraakt, in goud verandert, want ook dat merk kreeg een cultstatus. Er hangt zelfs een mooi verhaal aan vast: de honing wordt namelijk geproduceerd in de bijentuin van Negin's vader. Jarenlang hebben fans gesmeekt om een haar tutorial waarin de influencer de geheimen van haar goddelijke krullen verklapt. Eindelijk is het zover, want in haar laatste Instagram-post toont Negin hoe je de mooiste over-night krullen maakt zonder krul- of stijltang of welke hittebron dan ook. Het geheime ingrediënt? De riem van je badjas...

 

 

Zo bekom je Negin's krullen zonder hitte

 

Voor de prepping: gebruik een hair primer en wave spray.

Hang een badjasriem vast met een knijper boven op je hoofd en vlecht je haar erom heen. Hoe kleiner de stukjes je vlecht, hoe kleiner de krullen. 

Maak het haar een beetje vochtig met water.

Rol je haar op en maak het vast met een rekker. 

Laat zitten gedurende 3 uur of slaap er een nachtje mee. 

Haal de riem uit je haar en ontwar met je vingers of een borstel.

Werk af met haar olie voor glans.

Et voilà: prachtige glam krullen zonder je haar te beschadigen!

Shop

GisouHoneyInfusedHairOil100ml_1_600x600_crop_center@2x.pngGisouPropolisInfusedPolishingPrimer_2000x2000.pngGisouPropolisInfusedTexturizingWaveSpray_2000x2000.pngMoroccanoil_Volumizing_Mist_160ml_34.90_euro.jpgMoroccanoil_All_In_One_Leave-In_Conditioner_160ml_34.90_euro.jpgolaplex-no-3-hair-perfector-herstellende-haarbehandeling.jpg

Lees ook

Aanbevolen voor jou