Beauty

Het geheim van Bella Hadid en Kaia Geber voor hun perfecte huid

Tijdens fashion weeks spelen topmodellen op veilig met deze beauty hype van het moment: een masker van 24 karaat goud. Pure verwennerij!
Reading time 1 minutes

Op Instagram heeft de hashtag #glowbymimiluzon een ware stormloop voor het beauty merk veroorzaakt. Mimi Luzon, oprichter van haar gelijknamige merk, lanceerde namelijk een 24-karaats gouden gezichtsmasker die bovenaan onze wishlist staat. Noem het masker dè hype van het moment op vlak van beauty. Deze must-have is trouwens al getest en goedgekeurd door de grootste schoonheidskoninginnen op aarde, zoals Kaia Gerber, Bruna Marquezine en Irina Shayk.

Topmodel Bella Hadid maakte zelfs onlangs een pitstop tussen twee modeshows door om bij het schoonheidsinstituut haar glow te perfectioneren met een behandeling van het luxegoedje. Het gouden masker werkt dan ook op twee zaken die essentieel zijn tijdens fashion weeks: een glow die de natuurlijke teint doet stralen en een instant hydratatie van de huid. De perfecte combo voor Bella, die geen tijd heeft voor een jetlag en van de ene show naar de andere vliegt. 

Het goede nieuws? Je kan de Mimi Luzon-experience ook testen zonder een afspraak bij een schoonheidsinstituut. De beauty goeroe heeft een eigen cosmeticalijn die online bij Net-a-Porter verkocht wordt. Reken wel op een investering van 323,53€ voor het Pure Gold 24K Anti-Aging Treatment Mask.

Masque Traitement anti-âge Pure Gold 24 K, Mimi Luzon sur Net-a-Porter, 323,53 €.

Lees ook

Aanbevolen voor jou