Beauty

Haartrend: de influencers bezwijken allemaal voor de haarband

Wanneer je de hoofden van alle fashionweek-modellen bekijkt, zie je dat de hoofdband het musthave-accessoire van het voorjaar van 2019 is. Hier zie je hoe je hem dit seizoen draagt.
Reading time 1 minutes

Blair Waldorf verschijnt op de socials met een haarband en het lijkt wel alsof het nooit anders geweest is. Want terwijl de Gossip Girl serie uit de jaren '90 nog steeds druk wordt bekeken, passeerden in tussentijd alle grote modetrends van dat decenia alweer één voor één de revue. En de haartrends en haaraccessoires lopen op gelijke tred. Het bewijs? Op Instagram zijn de influencers het eens over de terugkeer van de hoofdband en wordt hij aangeprijsd als dé must-have voor de lente. Hier een kijkje naar die hoofdband -zoals je hem meermaals spotte bij de fashionista's- sinds het begin van het jaar.

Miuccia Prada toont hoofdbanden op de lente-zomer 2019 show, en baf, de trend is gezet! Zo werd het favoriete accessoire van Blair Waldorf in Gossip Girl  in een vingerknip geadopteerd door de modebranche.

De ultra meisjesachtige (om niet te zeggen: kinderachtige) plastic diadeem heeft afgedaan. In 2019 is de hoofdband chique en wordt hij 'gepimpt': hij wordt opgevuld of uitgevoerd in satijn, voor een luxueus en glanzend effect. Of hij wordt voorzien van stiksels en broderiën met de bedoeling hem onweerstaanbaar te maken. 

© Instagram : @alwaysjudging
© Instagram : @sorayabakhtiar
/
© Instagram : @moderosaofficial
© Instagram : @songofstyle
© Instagram : @aminamuaddi
© Instagram : @xeniaadonts
Le serre-tête revisité par Prada au défilé printemps-été 2019 © Victor Virgile/Getty Images

Lees ook

Aanbevolen voor jou