Beauty

De L'Officiel België redactrices stomen zich klaar voor Fashion Week

Goodbye kreuken, hallo stijl! Mijn favoriete outfits zijn kreukvrij en on point dankzij de Philips Steam&Go Plus kledingstomer. Drie redenen waarom deze compacte stomer een lifesaver is tijdens de fashion week. Ik ben verkocht!
Reading time 3 minutes

Eerste hulp voor het overleven van fashion weeks? Als fashion editor voor L’Officiel België strijk ik elk seizoen neer in Milaan en Parijs om de trends voor het volgend seizoen vanop de eerste rij te spotten. Inclusief een koffer vol outfits om van shows naar presentaties tot cocktail feestjes te rennen. Voor mij is fashion week hèt mode moment van het jaar waarvoor ik er piekfijn wil uitzien. Ik laat geen centimeter onbenut in mijn bagage. Mijn volgeboekte agenda is onverbiddelijk, ik heb letterlijk geen seconde te verliezen. Er is dan ook niets vervelender dan je hotelkamer uit te rennen richting taxi in een killer outfit vol kreuken en plooien.

Dus trek ik naar Milaan, deze keer gewapend met de Steam&Go Plus van Philips. De Steam&Go Plus gaat in mijn handbagage zodat ik geen tijd verlies terwijl ik mij klaar maak voor de eerste show. De mobiele stomer blijkt super handig en onmisbaar tijdens mijn verblijf. 

 

1569505275721896 philips steamgoplus gc362 ls photography mip v2

3 redenen waarom de Philips Steam&Go Plus onmisbaar is

Ik kan genoeg redenen bedenken waarom dit compacte toestel een echte lifesaver is, maar dit zijn de voornaamste drie. Ten eerste is de Steam&Go heel gemakkelijk in gebruik en stoomt hij snel mijn outfit kreukvrij, op een hanger of zelfs op het bed. Een tweede pluspunt: het stomen frist mijn kleren op en verwijdert zelfs geurtjes. Een derde reden is er eentje waar mijn drukke agenda heel dankbaar om is: in amper 45 seconden is de Steam&Go klaar om te stomen. Terwijl ik mij naar de badkamer haast voor een make-up touch up, steek ik de Steam&Go aan en 45 seconden later kan ik al stomen. Ik ben verkocht: deze gaat vanaf nu overal mee.

1569505796287777 schermafbeelding 2019 09 26 om 11.40.23

Zo gebruik ik hem

  • Je kan er heel snel je kleding mee opfrissen zodat je er altijd op je best uitziet (en ruikt) voor gelijk welke gelegenheid.
  • Het compacte ontwerp is een lichtgewicht waardoor je het overal kan meenemen. Je neemt hem mee op al je trips, in je reiskoffer, handbagage of zelfs in je handtas (tote bag). Gewoon stomen en gaan! 
  • Geen plaats in je krappe hotel kamer? Geen nood, je kan je kledij horizontaal (op het bed) of verticaal (aan een hanger) stomen, zelfs daar waar je moeilijk bij kan met het strijkijzer (vb. plooien onder de oksel)
  • Het is veilig voor delicate stoffen zoals zijde.

In samenwerking met Philips.
Video door Rahvice.

Lees ook

Aanbevolen voor jou