Beauty

Getest: de eerste boutique fitness van Brussel

ANIMO opent eindelijk zijn deuren in hartje Brussel en maakt van 'working out' het nieuwe 'going out'.
Reading time 3 minutes
© ANIMO

Van 5 jaar lang elke high-end gym van Londen tot New York te testen, besloten ondernemers Alexandre de Vaucleroy en Antoine Derom hun eigen gym te openen die voldeed aan al hun eigen wensen. Met de slogan: “Working out is the new going out”, lanceerde het duo de eerste premium multi-studio boutique fitness in Brussel die je hartslag zeker sneller zal doen slaan. 

De benoeming hierboven is inderdaad een mondvol, maar wat je ervan moet onthouden is dat ANIMO hedendaagse sportlessen  combineert met een luxe wellness experience van begin tot einde. Sporten toegankelijk en aantrekkelijk maken, dat was de  challenge die Vaucleroy en Derom beiden wilden aangaan. En of dit gelukt is, dankzij de combinatie van boutique en fitness met een super gezellig café zal het niet lang duren vooraleer dit de hotste gym wordt van Brussel. 

1602861948278402 animo studios move 1
© ANIMO

Van fitness tot boutique

Animo is gelegen in het hartje van Elsene waar de interieurwinkels in opmars zijn. Het interieur kreeg vorm dankzij clean design van Belgische bodem, met ontwerpen van onder meer Serax, Muller Van Severen en Valerie Objects. Ook talloze kunstwerken ontleend uit Patrick Derom Gallery kan je er bezichtigen. Na je sportsessie kan je bekomen onder een van de luxueuze regendouches met organic doucheproducten van Grown Alchemist. Ook handdoeken, haardrogers en verzorgingsproducten zijn voorhanden.

1602861739056829 animo studios interior 41602861796951815 animo studios interior 2
© ANIMO

Let's get physical

ANIMO biedt uitsluitend groepslessen aan onder begeleiding van world class instructeurs. De trainingen worden zodanig ingericht dat elke atleet binnen het kader van elke sportsessie op zijn eigen niveau kan meetrainen. Tegelijk zet sporten in groep je aan om je eigen grenzen te verleggen en helpt het om gemotiveerd te blijven. Je kan drie soorten lessen volgen:

 

TRAIN

Is de ultieme high-intensity interval training waarin de focus ligt op kracht en uithoudingsvermogen. 

RIDE

Is een energetische indoor cycling experience in een waar cycling amfitheater.In deze sessie word je collectief meegesleept door het ritme van de muziek en een allround lichtspel. Perfecte workout om je hoofd leeg te maken. 

MOVE

Is een studio waar lessen als yoga en Pilates worden gegeven. Perfect om te ontspannen en verbinding te maken met je eigen lichaam.

 

1602861729075511 animo studios ride 21602861789394085 animo studios ride 3
© ANIMO

Animo café

 

Om even op adem te komen kan je voor en na je sportsessie je energiereserves aanvullen in het ANIMO Café, waar gezonde, plantaardige voeding van lokale leveranciers centraal staat. Je vindt er onder meer cold-pressed juices van Misuko, La Baie specialty koffie, made-to-order shakes, La Favo granola, Holy Berry acai bowls, Buddy Buddy nut butters en lattés van La Main Noire. 

1602861818290952 animo studios interior caf  3
© ANIMO

ANIMO Studios

Vleurgatsesteenweg 75
1050 Elsene

Boek je sportsessie gemakkelijk online of via de ANIMO-app.

https://www.animo-studios.com

Lees ook

Aanbevolen voor jou