Beauty

"Dolphin skin" is de nieuwste make-uptrend uit Hollywood die deze zomer domineert

Alsof je net uit het water stapt, met een gebronzeerde huid die het licht weerkaatst. Dat is exact de omschrijving van de 'dolphin skin', Hollywood's nieuwste make-uptrend voor de ultieme zomer look.
Reading time 1 minutes

Als het op make-up aankomt, kiezen we steeds vaker voor zonnige producten die frisheid en verfijning aan onze make-up look geven. Dit seizoen is er een trend die fashionista's verovert, met een look die net recht uit de zee lijkt te komen. De toepasselijke naam "dolphin skin", combineert een gebronzeerde huid met een opvallende highlighter, wat samen een krachtige wetlook oplevert.

Mary Phillips, de make-upartiest van onder andere Kendall Jenner, Bella Hadid en Hailey Bieber en tevens ambassadrice van Iconic London, creëerde deze trend met een jonge, stralende, gedurfde en gladde look met de focus op de highlighter. Dit kan in een natuurlijke of extremere versie met glitter en extravagante tinten.

 

Om deze look te creëren, breng je een ruime hoeveelheid highlighter aan op gebieden zoals de bovenkant van het jukbeen, de cupidoboog, het puntje van de neus, de onderkant van de wenkbrauwboog en het voorhoofd.

Om de make-up af te maken en de hele look nog stralender te maken, zijn lipgloss en een crèmige oogschaduw de perfecte optie, zoals gezien bij Zendaya. Ontdek, laat je inspireren en ga gewoon zelf aan de slag met die highlighter.

Lees ook

Aanbevolen voor jou