Beauty

Dit haaraccessoire leidt de aandacht van je uitgroei af

Twee maanden in zelf-lockdown en voor velen is uitgroei niet meer te ontkennen. Een bezoekje aan de kapper zal misschien ook nog op zich moeten laten wachten (want: ellenlange wachtlijsten) en dus zullen we het tot die tijd zelf moeten oplossen.
Reading time 1 minutes
Foto Redken

Nu snappen we dat aan de slag gaan met een pakje van de drogist of uitgroeispray niet op het wensenlijstje staat. Gelukkig biedt één van onze favoriete haaraccessoires soelaas. We hebben het over de haarband.

En dan komt het extra goed uit dat de haarband het sowieso al goed deed in modeland. Een kanariegele, gifgroene of suikerspinroze haarband op je hoofd? Je haaruitgroei is wel het láátste waar men nog naar kijkt.

Je kunt ook je uitgroei zo goed als laten verdwijnen onder het accessoire door een extra brede variant te kiezen en daar nog wat beachy waves bij te maken in je haar. Of krijg je direct flashbacks naar 7-jarige jij met bijtende pijn achter je oren door de haarband? Wel, een sjaaltje doet het ook goed en zit minder strak. Deze influencers tonen het voor:

Nog even een les 'sjaaltjes knopen' nodig? Hier vind je 9 manieren om je favoriete zijden sjaal te dragen, ook in haar. Intussen helpen deze haarproducten je nog even met die vervelende uitgroei. Zowel voor blondines als brunettes:

Voor blondines:

Redken Color depositing purple toning mask for blondes
24,45€

Voor brunettes:

Redken Color depositing shampoo for brunettes
16,95€

Lees ook

Aanbevolen voor jou