Beauty

Dior verfilmt de geheimen van hun iconische parfum in een serie

Uitgekeken op Netflix? Dior brengt een serie uit die je niet mag missen: Made With Love. Drie afleveringen over hoe de iconische parfums tot stand zijn gekomen, van het bloemenveld tot in de ateliers.
Reading time 2 minutes

Al meer dan 10 jaar onderhoudt Maison Dior exclusieve banden met de meest verfijnde parfumproducenten van het land. Uit liefde voor het iconische geurtje Miss Dior, en parfums en bloemen tout court, heeft Dior een serie afleveringen gefilmd van enkele sleutelfiguren in het proces van het maken van hun parfums. De serie 'Made With Love' toont kortfilms die je onder dompelen in de velden van centifolia rozen in mei, samen met bloemenproducenten Carole Biancalana van "Domaine de Manon" en Armelle Janody van "Clos de Callian". Zelfs een exclusieve kijk achter de schermen van hoe een parfum gemaakt wordt, komt aan bod. François Demachy, parfumeur-ontwerper van Dior, neemt je mee voor een olfactorische ervaring in zijn ateliers. Een prachtig verhaal van knowhow en traditie, maar vooral van een passie die hun alle drie verenigt: een passie voor de mooiste bloemen ter wereld.

Het idee van de serie komt van François Demachy, die de cameraploeg vervolgens meeneemt naar zijn Atelier de Création des Parfums van Dior, waar hij je laat kennis maken met het eerste parfum van het huis, evenals een eerbetoon aan zijn voorgangers die bijdroegen aan de creatie van de parfums.

1586987885960794 dior made with love 2
© Dior 'Made With Love'
1586988075011932 dior made with love 4
© Dior 'Made With Love'
1586988070109973 dior made with love 3
© Dior 'Made With Love'

Hier vind je de kortfilms van de serie Made With Love van Dior

Dior Made With Love – Episode #1 François Demachy, DIOR Perfumer-creator

In deze eerste aflevering van de serie neemt François Demachy, parfumeur-ontwerper van Dior, ons mee naar zijn creatieve atelier, genesteld in het hart van Grasse in Frankrijk.

Dior Made With Love – Episode #2 Carole Biancalana, DIOR fragrant flower producer.

In de tweede aflevering, duiken we in de met Centifolia rozen bezaaide velden met Carole Biancalana, producent van de geurende bloemen van het "Domaine de Manon".

Dior Made With Love – Episode #3 Armelle Janody, DIOR fragrant flower producer.

In de derde aflevering, ervaar je Armelle Janody's passie voor bloemen aan de lijve. Armelle kweekt geurende bloemen op het domein "Clos de Callian".

Lees ook

Aanbevolen voor jou