Beauty

Deze nieuwe city spa brengt Hollywood's favoriete 'red carpet' facial naar Antwerpen

Hollywood's nieuwste beauty hype? Dat is de Fire & Ice facial, een gezichtsbehandeling die de huid exfolieert en een strak gelaat bezorgt. Bij deze nieuwe city-spa in Antwerpen, Clinique Cinq, kan je terecht voor deze nieuwste trend van 'red carpet facials', of voor een verwenmoment na een dagje shoppen.
Reading time 3 minutes

Na een dagje shoppen in Antwerpen, nog snel even een red carpet treatment voor je fancy dinner op het Zuid? Nee, je waant je niet in Beverly Hills, want sinds kort opende een echte city spa zijn deuren in Antwerpen. In een zijstraatje van de Meir, kan je de drukte van de stad ontglippen, genieten van een schoonheidsbehandeling en je even later weer onder het volk begeven, maar dan met een zichtbaar stralende en strakke huid.

Clinique Cinq weet blijkbaar wat vrouwen willen. Wat dat precies mag zijn? Een gezichtsbehandeling met instant effect zonder downtime. Voor de leken onder ons, downtime is de tijd die je na je behandeling nodig hebt om je huid rust te geven. Na een sessie microneedling bijvoorbeeld, plan je beter geen meetings of een first date in vanwege de roodheid en gevoeligheid waar je huid toch zeker een dag mee kampt.

Het unieke, innovatieve concept van Clinique Cinq uit zich in de combinatie van de meest geavanceerde schoonheidsbehandelingen en de sfeer van een wellness. Wanneer je binnenkomt, springt het prachtige interieur met het strakke, witte marmer in combinatie met warme, houten elementen en zachte kleuren meteen in het oog. Wellness gecombineerd met holistische behandelingen volgens de laatste ontwikkelingen in een prachtige setting zoals deze zorgt voor een primeur zijn in de koekenstad. Maar Clinique Cinq onderscheidt zich vooral door het gebruik van tal van cruelty free en vegan skincare producten die een nog nergens te vinden zijn in België zoals: VOYA (Iers), Ila(Brits), iS Clinical (VS)en ELEMIS (Brits), waarvan de eerste twee merken filantropische doelstellingen steunen in derdewereldlanden. Daarnaast werkt deze spa enkel met de nieuwste apparatuur waaronder een ICOONE laser en een Venus Legacy. 

1601029724718012 unnamedmmm

Bovendien kunnen vrouwen van elke leeftijd hier terecht voor een behandeling. De focus van de schoonheidsbehandelingen bij Clinique Cinq ligt namelijk op huidverbetering voor zowel lichaam als gelaat. Het ruime aanbod bestaat uit hydrafacials, bindweefselmassages en algemene relaxerende massages. Daarnaast kan je hiereveneens terecht voor een luxemanicure en -pedicure of een Russische manicure (met frees). Dit alles gebeurt met de beste producten en de nieuwste apparatuur in het prachtige interieur waar je volledig tot rust komt bij een kopje koffie. Tijd om Hollywood's laatste nieuwe rage aan een proeftest te onderwerpen.

1601029715602100 aaaaa

Fire & Ice: zo werkt het

De legendarische Fire & Ice facial is ontworpen om de huid snel en veilig te herstellen en te verjongen. De behandeling is overgewaaid uit Hollywood sinds sterren als Lindsey Lohan en Halle Berry er trouw aan zweren. Tijdens de behandeling wordt de huid in verschillende stappen met glycolzuur en retinol behandeld. Glycolzuur werkt vooral tegen donkere vlekken en resulteert dus in een egale teint, terwijl retinol heel doelgericht verouderingstekens zoals rimpels en een slappe huid aanpakt. De behandeling neemt slechts een 30-tal minuten in beslag en wordt afgerond met een relaxerend verwenmomentje waarbij de producten worden ingemasseerd op de hals en het gelaat. Pure verwennerij... Voor de Fire & Ice facial tel je 80€ neer, voor een uitgebreide gezichtsbehandeling met deze facial betaal je 150€.

1601029739617214 unnamed
1601029766389178 unnamedrrr

Clinique Cinq
Hopland 59, 2000 Antwerpen
www.cliniquecinq.com

Wie een afspraak wil maken, neemt telefonisch contact op of boekt zelf een verwenmoment via Treatwell.

Lees ook

Aanbevolen voor jou