Beauty

De nieuwe parfumlijn van Serge Lutens? Yes, please!

Eaux de politesse heet de nieuwe lijn van Franse parfumeur Serge Lutens. Wat de 6 geuren delen? Een helder en discreet karakter.
Reading time 1 minutes
©Serge Lutens

Het poëtische merk lanceert zijn Eaux de politesse, een nieuwe lijn die de bestaande Eaux vervangt en in een vernieuwde vierkante flacon giet. Zo krijgen de bestaande L’Eau froide en L’Eau de paille enkel een nieuw jasje terwijl Fleurs de Citronnier, Santal Blanc en Gris Clair herwerkt werden. L’Eau d’armoise is daarentegen een volledig nieuw ontwerp dat genoemd is naar bittere kruiden zoals alsem en dragon.

Wat deze 6 parfums met elkaar verbindt is hun discreet karakter dat sterk contrasteert met de meer hevige creaties die we van de parfumgoeroe gewoon zijn. Ze dringen zich niet op, ze zijn aanwezig zonder te overdonderen, wel integendeel. Je zou haast kunnen zeggen dat ze beleefd zijn ja, maar daarom niet saai. Een wereld zonder hoffelijkheid of poëzie, dat zou pas vervelend zijn. En het zou al zeker niet zo goed ruiken.

Les Eaux de politesse van Serge Lutens zijn in prelaunch exclusief verkrijgbaar by Senteurs d’Ailleurs in Brussel en vanaf 1 maart ook in andere erkende verkooppunten.

Lees ook

Aanbevolen voor jou