Beauty

Hollywood huidexpert van Kaia, Irina en Hadid zusjes deelt recept voor DIY maskers

Hollywood huidexpert Mimi Luzon werd op slag bekend met haar 24K Pure Gold Mask. Ze deelt drie recepten van gezichtsmaskers om thuis van scratch te maken.
Reading time 2 minutes
@mimiluzon

Mimi Luzon is een grote naam in de wereld van de skincare. Haar indrukwekkende lijstje van trouwe klanten zit er ongetwijfeld voor iets tussen. Naomi Campbell, Kaia Gerber, Irina Shayk, Adriana Lima en de zusjes Hadid posten geregeld een selfie met Mimi's bekende gezichtsmaskers. De 24K Pure Gold Mask bijvoorbeeld is het meest luxueuze gezichtsmasker op de markt en ook de meest 'insta-famous'. Het prijskaartje? £275. 

Nu we genoodzaakt zijn om ons verwenmoment thuis verder te zetten, biedt Mimi Luzon hulp. Deze skincare expert deelt uitzonderlijk haar tips & tricks om je huid zo goed mogelijk te kunnen verzorgen, van thuis uit. De Hollywood-huidspecialiste deelt maar liefst drie recepten om zelf gezichtsmaskers te maken: een masker van groene thee, kurkuma en havermout. Pluspunt: voor de ingrediënten hoef je niet eens de deur uit.

Groene thee masker
Dit is de ultieme cleanser onder de maskers. De groene thee geeft een egale huidskleur en een instant glow.
 
Ingrediënten:
1 kopje groene thee
2 koppen rijstmeel
Een halve theelepel honing

Meng alle ingrediënten en maak een zalfje. Breng aan op de huid, masseer in en laat het gedurende 20 minuten intrekken. Spoel daarna af met water. 

Havermout masker
Dit werkt als een uitstekend exfoliërend masker. Het remt ontstekingen van de huid en stimuleert nieuwe huidcellen. Bij een gevoelige huid, kan je de citroen weglaten.
 
Kook 2 eetlepels havermout
Voeg een knijpje citroen toe
Laat afkoelen
Breng aan op de huid, laat 15 minuten inwerken en spoel af met water.

Kurkuma masker
Het perfecte masker voor een glow en ultrazachte huid.

Theelepel bloem
Eetlepel kurkuma
Theelepel citroen
Eetlepel melk
Meng alles tot een zalfje en laat 20 minuten inwerken. Spoel daarna af met water.

Lees ook

Aanbevolen voor jou