Beauty

Comme des Garçons en Mac Cosmetics bundelen hun krachten voor een unieke collab

De Japanse Rei Kawakubo, het brein achter Comme des Garçons, is al jarenlang gefascineerd door tatoeages en tattoo art. Uit die fascinatie is nu een speciale collectie ontstaan in samenwerking met Mac Cosmetics.
Reading time 1 minutes

 

De exclusieve samenwerking van Comme des Garçons x Mac bestaat uit een set van zeven stuks die bedoeld zijn om de grenzen van make-up uit te dagen. Vervaagde, zwarte tattoos krijgen na enkele jaren een warmblauw effect. Dit is één van de mooiste tinten zwart volgens make-up artist Baltasar Gonzalez Pinel van Mac Cosmetics. De make-upset is dan ook ontworpen om op een creatieve manier die kleurschakering na te bootsen op je gezicht, maar ook op je lichaam. 

De collectie bestaat uit twee vloeibare eyeliners, een gitzwarte gel liner, drie zachte oogpotloden en een setting powder (zodat alles mooi op zijn plaats blijft). Het doel van de collectie is dat je ermee speelt, door geometrische details op je gezicht en lichaam aan te brengen. Zo creëer je tijdelijke tattoos naar je eigen voorkeur. Perfect voor de twijfelaars onder ons.

 

De gelimiteerde Comme des Garçons x Mac tattoo kit zal exclusief verkocht worden op de Dover Street Parfums Market in Parijs, van 2 tot 13 oktober en kost €225. 

1570190963053784 41570191005690515 5

Lees ook

Aanbevolen voor jou