Beauty

Collageen drinken: het nieuwe beauty advies voor bij het ontbijt

Bekend om zijn cosmetische voordelen - het helpt de elasticiteit van de huid te versterken, rimpels te verminderen en de teint te doen opleven - is collageen nu ook verkrijgbaar als voedingssupplement. Focus op ons favoriete product ontwikkeld door Pharmanex, het Nu Skin merk: Beauty Focus Collagen +.
Reading time 2 minutes
© Instagram @haileybieber

Wat als een shot collageen de oplossing is voor veel van je beauty kwaaltjes? Collageen, dat van nature in het lichaam aanwezig is, zorgt voor de samenhang, de elasticiteit en de regeneratie van alle weefsels. Het is daarmee een van de beste anti-verouderingsboosters wanneer je het inneemt in de vorm van een voedingssupplement dat moet worden verdund. De opperhuid wordt op natuurlijke wijze gelift, alsof het opgevuld is, en de teint wordt stralender. Welk product wij hiervoor kiezen? De Beauty Focus Collagen +, het schoonheidssupplement op basis van collageen, geformuleerd door Pharmanex, het Nu Skin-merk dat je helpt voor jezelf te zorgen met voedingssupplementen. Het is een in water te verdunnen poederstick die onmiddellijk een symbiose van actieve bestanddelen vrijgeeft.

Hoe dat orthomoleculair in elkaar steekt? Beauty Focus Collagen + bevat collageenhydrolysaat, een collageen dat doeltreffender wordt gemaakt door het molecuul op te splitsen in kleinere deeltjes, de zogenaamde 'peptiden'. De collageenpeptiden van Pharmanex zijn speciaal bestudeerd voor de huid en zijn het resultaat van een gepatenteerd productieproces dat een constante samenstelling en concentratie garandeert.

Luteïne, afkomstig van Indiase roosbloemen, vervolledigt de formule. Dit carotenoïde pigment geeft normaal prachtige kleuren aan fruit en groenten. Tarwe-olie-extract levert fytoceramiden, 'goede' lipiden waarvan de positieve bijdrage aan het evenwicht van de huid wordt erkend. In de huid spelen ceramiden een sleutelrol: zij nemen deel aan de samenstelling van het intercellulaire cement dat voor de cohesie tussen de cellen van de bovenste lagen van de opperhuid zorgt.

/

Het resultaat? Een algemene verbetering van het uiterlijk van de huid. Aanvankelijk zijn de resultaten na 120 dagen duidelijk zichtbaar. Een dagelijkse inname van collageen als voedingssupplement draagt bij tot het behoud van de huidstructuur en helpt de elasticiteit van de huid te verlengen, rimpels en fijne lijntjes rond de ogen te verminderen en de teint weer te doen stralen. Een self care beauty middeltje die je kunt innemen bij het ontbijt en die te combineren is met je gebruikelijke collageen huidverzorgingsroutine voor een 360 graden behandeling.

Lees ook

Aanbevolen voor jou